До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший трейлер п'ятого сезону серіалу "Чорне дзеркало"

Стримінгова платформа Netflix представила п'ятий сезон серіалу "Чорне дзеркало", прем'єра якого відбудеться вже 5 червня.

Майлі Сайрус у трейлері п'ятого сезону серіалу "Чорне дзеркало"

Як і раніше, серіал порушує питання громадського неспокою, пов'язаного з розвитком сучасного світу і досліджує панівну в XXI столітті технопараною. У першому трейлері п'ятого сезону представлений ряд історій, що показують, як технічний прогрес може вплинути на шлюби, самооцінку, популярність, соціальні мережі і психічне здоров'я в тривожному майбутньому.

Реклама
Ендрю Скотт у трейлері п'ятого сезону серіалу "Чорне дзеркало"

П'ятий сезон шоу міститиме всього три епізоди, але продюсери Netflix і "Чорного дзеркала" залучили чимало зірок, щоб компенсувати швидкоплинність серіалу. Так, у шоу з'являться: Ендрю Скотт, Ентоні Макі, Ях'я Абдул-Матін II, Тофер Грейс, Ніколь Бехарі, Ангур Райс і – так – Майлі Сайрус. За словами Variety, співачка грає роль у "метасюжетній лінії", де зображує виконавця, який "зазнав трансформації, щоб піднятися на вищий рівень слави".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.