До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 нових фільмів і серіалів Netflix, які ми проґавили

Чи етично дивитися кіно, читати книги та взагалі піклуватися про себе, коли в цей самий час людям у Миколаєві бракує води, а жителі Маріуполя понад місяць перебувають у блокаді?.. Це питання ставить собі кожен українець, який нині перебуває в безпеці, навіть умовній. Психологи кажуть, що це цілком нормально, та й навіть потрібно – продовжувати жити, бо саме хороші книги, кіно та піклування про себе допоможуть нам вистояти та залишитися сильними попри всі травматичні події. Тож ми підготували добірку новинок Netflix, які ви напевне проґавили за останній місяць – серед них як легковажні "Бріджертони", так і медитативний документальний серіал про національні парки світу, що озвучує Барак Обама.

"Анатомія скандалу"

Джеймс і Софі Вайтгауси (Рупер Френд та Сієнна Міллер) – член уряду і його любляча дружина, чарівна пара, справжня британська еліта. Але їхнє життя руйнується, коли Джеймса звинувачують у зґвалтуванні. Пара опиняється в центрі уваги, але Софі переконана в невинності чоловіка та сповнена рішучості захистити свою родину. Тим часом адвокатка Кейт Вудкрофт, яка захищає потерпілу, впевнена в провині Вайтгауса й одержима бажанням покарати його за інкриміновані злочини. Серіал "Анатомія скандалу" — це екранізація однойменного захопливого роману Сари Воган. Творці позиціюють шоу як психологічний трилер із шести епізодів, події якого відбуваються в парламентських офісах Вестмінстера. Захопливий серіал для всіх поцінувачів якісної драми та, звісно, акторки Сієнни Міллер, яка нечасто з’являється на телебаченні.

Реклама
"Проєкт Адам"

Новий фільм режисера, продюсера й актора Шона Леві ("Ніч у музеї", "Дивні дива") із зірковим акторським складом: Раян Рейнольдс, Марк Руффало, Зої Салдана, Дженніфер Гарнер. Головний герой, астронавт, вирушає в минуле, де зустрічається із собою 13-річним. Разом їм належить протистояти їхньому покійному батькові, який у минулому є ровесником головного героя. Адама грає Раян Рейнольдс, а його батька — Марк Руффало.

"Найкращі національні парки світу"

Неймовірний п’ятисерійний проєкт, який знайомить нас із найчудовішими національними парками світу. Австралійський великий бар’єрний риф, чилійська Патагонія, національний парк у Кенії, морський заповідник затоки Монтерей – ми побачимо всі ці місця разом з Бараком Обамою, який читає закадровий текст. Our Great National Parks – надзвичайно гарний серіал, який можна дивитися просто для медитації.

"Бріджертони"

Ми чекали на новий сезон "Бріджертонів" майже два роки – і воно було того варте. Інтрига в другому сезоні точиться вже не навколо любовного життя Дафни Бріджертон, а навколо її брата – норовливого Ентоні Бріджертона. Його серце зачаровує яскрава й характерна індіанка Кетрін Шарму, яка переїздить до Великої Британії (її грає зірка серіалу "Статеве виховання" Сімон Ешлі). Але ці стосунки точно не будуть простими. Крім цього, в новому сезоні нас чекає ще більше світських балів, гарних суконь та пліток.

"Приборкання норовливої"

Польська романтична комедія, яка дає можливість ближче познайомитися з кіно наших друзів-поляків. "Приборкання норовливої" – життєствердна історія про молоду науковицю, яка повертається додому після невдалого роману з думками почати нове життя. Її брат влаштовує дівчині знайомство з привабливими чоловіком, що має допомогти їм продати фамільний дім. У головній ролі популярна польська акторка Магдалена Лямпарська.

Abercrombie&Fitch. Зліт та падіння

"Всі круті хлопці носили одяг цього бренду", – так звучить слоган цього серіалу. Abercrombie&Fitch. Зліт та падіння – захоплива документальна стрічка про культовий бренд на рубежі XX–XXI ст., що був символом "крутості" тих, хто його носив. Ідеальний серіал, якщо ви скучили за модними шоу та прагнете подивитися щось не тільки розважальне, а й пізнавальне.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.