До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про новий серіал "Анатомія скандалу" із Сієнною Міллер

Сієнна Міллер — зірка нової судової драми "Анатомія скандалу" (Anatomy of a Scandal), що оповідає про особисті й політичні чвари британської еліти. Прем’єра першого сезону шоу відбудеться у квітні 2022 року. У цьому матеріалі розповідаємо, що треба знати про новий проєкт Netflix.

Сиенна Миллер в сериале Сієнна Міллер у серіалі "Анатомія скандалу"
Сюжет

Серіал "Анатомія скандалу" — це екранізація однойменного захопливого роману Сари Воган. Творці позиціюють шоу як психологічний трилер із шести епізодів, події якого відбуваються в парламентських офісах Вестмінстера.

Реклама
Руперт Френд в сериале Руперт Френд у серіалі "Анатомія скандалу"

У центрі сюжету — Джеймс і Софі Вайтгауси, член уряду і його любляча дружина. Їхнє життя перевертається догори дриґом, коли Джеймса звинувачують у зґвалтуванні. Пара опиняється в центрі уваги, але Софі переконана в невинності чоловіка та сповнена рішучості захистити свою родину. Тим часом адвокатка Кейт Вудкрофт, яка захищає потерпілу, впевнена в провині Вайтгауса й одержима бажанням покарати його за інкриміновані злочини.

Акторський склад
Мишель Докери в сериале Мішель Докері в серіалі "Анатомія скандалу"

Сієнна Міллер зіграє Софі, випускницю Оксфорда й матір двох дітей. Роль її партнера Джеймса, амбітного й харизматичного чоловіка, наближеного до прем’єр-міністра Великої Британії, грає Руперт Френд. Мішель Докері виконує роль Кейт, адвокатки, що спеціалізується на розслідуванні сексуальних злочинів. Наомі Скотт з’являється в ролі Олівії Літтон — обвинувачки й жертви головного героя. Літтон — яскрава молода парламентська дослідниця, що мала раніше роман з Джейсом Вайтгаусом. Джозетт Саймон грає Анджелу Ріган — адвокатку обвинуваченого.

Творці проєкту

Зрежисувала проєкт С. Дж.Кларксон, яка знімає фільм "Мадам Павутина" з Дакотою Джонсон у головній ролі. Шоуранери серіалу — Мелісса Джеймс Гібсон, номінована на премію "Еммі" за роботу над "Картковим будинком", і 11-разовий володар премії "Еммі" Девід Е. Келлі. У доробку останнього можна знайти такі шоу, як "Велика маленька брехня", "Відіграти назад" і "Дев’ять зовсім незнайомих людей", тому варто очікувати, що "Анатомія скандалу" буде таким же напруженим, як і ефектним проєктом.

Наоми Скотт в сериале Наомі Скотт у серіалі "Анатомія скандалу"
Майбутні сезони

Згідно з Deadline, "Анатомія скандалу" створюється як серіал-антологія. Передбачається, що кожен новий сезон буде присвячений новому скандалу. Цей проєкт Neflix уже порівнюють із серіалом "Дуже англійський скандал" 2018 року, в якому Г’ю Ґрант зіграв члена парламенту від ліберальної партії Джеремі Торпа, а Бен Вішоу — його коханця Нормана Джозефа. У 2021 році вийшов "Дуже британський скандал", в якому Клер Фой зіграла Маргарет Кемпбелл, герцогиню Аргайл.

Дата виходу

Прем’єра серіалу "Анатомія скандалу" відбудеться на Netflix 15 квітня 2022 року.

Сиенна Миллер и Руперт Френд в сериале Сієнна Міллер і Руперт Френд у серіалі "Анатомія скандалу"

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.