До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 фільмів і серіалів Netflix, які не можна пропустити цієї осені

Чи потрібні ще докази того, що ми просто зараз переживаємо золотий вік цифрових серіалів? Досить поглянути на зоряний список прем'єр Netflix восени 2020 року: фільм "Енола Холмс" з Міллі Боббі Браун у ролі племінниці Шерлока Холмса, модна драма "Емілі в Парижі" від творців "Сексу у великому місті" і психологічний трилер "Диявол назавжди" з Томом Холландом, Робертом Паттінсоном і Міа Васіковською. Vogue.ua зібрав п'ять найцікавіших фільмів і серіалів, які зроблять вашу осінь захопливою.

"Енола Холмс"
Away, з 4 вересня

Космічні драми — тренд останніх років. Улітку на Netflix показали "Космічні війська" — дотепну пародію зі Стівом Кареллом у головній ролі, яку вже продовжили другим сезоном. Новий космічний проект Netflix — 10-тисерійний серіал Away, який має одну вирішальну перевагу над конкурентами: дворазову володарку "Оскара" Хіларі Суонк у головній ролі. Її героїня Емма Грін — астронавтка, якій доручено небезпечну місію на Марс. Балансуючи між напруженими стосунками зі своєю командою і особистою кризою вдома, вона має довести свою цінність і не зламатися перед натиском складнощів, які на неї звалилися.

Реклама
"Я думаю з усім цим покінчити", 4 вересня
"Я думаю з усім цим покінчити"

Новий хоррор Чарлі Кауфмана, легендарного сценариста "Вічного сяйва чистого розуму" (2004) і режисера стрічки "Нью-Йорк, Нью-Йорк" (2008). Це драма про жінку, яка сумнівається щодо свого нового хлопця, але все ж погоджується супроводжувати його в гості до його батьків. Ця зустріч запускає сюрреалістичний ланцюжок подій, які оголюють тривоги кожного з героїв, а у фіналі неминуче настає хаос, притаманний фільмам Кауфмана.

"Диявол назавжди", з 16 вересня
Роберт Паттінсон

Роберт Паттінсон, Том Холланд, Кріс Еванс, Міа Васіковська і Кайлі Ріо — чудовий акторський склад у готичному трилері "Диявол назавжди". Вони грають групу травмованих героїв, які живуть в Огайо і Західній Вірджинії після Другої світової війни. Є ветеран, який досі переживає посттравматичний синдром, двоє підступних серійних убивць і загадковий проповідник — екстравагантні, абсурдні і безмежно харизматичні герої.

"Енола Холмс"
Енола Холмс

"Енола Холмс" — фільм, що базується на популярній серії романів про племінницю Шерлока Холмса Енолі. Енергійну тінейджерку-детектива грає одна з найбільш затребуваних юних актрис, зірка серіалу "Дуже дивні справи" Міллі Боббі Браун. Після зникнення її ексцентричної матері (Хелени Бонем Картер) дівчина тікає зі школи, щоб вистежити її, і так стає проникливим детективом. Тоді, як брати Майкрофт і Шерлок упевнені, що жінка вчинила самогубство, дівчина намагається докопатися до істини. На нас чекає яскрава костюмована драма і феміністський погляд на звичний жанр.

"Емілі в Парижі"
"Эмілі в Парижі"

Cтильна романтична комедія від творця фільму "Секс у великому місті" Даррена Стара, схоже, стане найбільш обговорюваним шоу на телебаченні восени. В "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз грає амбітну американку, яка переїжджає до Парижа, щоб працювати в престижній маркетингової фірмі. Дівчина відповідає за розвиток бренду, паралельно встигає веселитися на вечірках і ходити на побачення — при цьому сяючи модним гардеробом, створеним легендарною художницею з костюмів Патрицією Філд. Серіал дійсно багато в чому схожий з "Сексом у великому місті", тут навіть використовувалися деякі знакові аксесуари Керрі Бредшоу в образах Емілі — наприклад, сумка Fendi Baguette, яку Керрі популяризувала.

Автор Radhika Seth

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.