До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у червні

З одного боку, сумно провести початок літа на карантині, хоч і адаптивному. З іншого боку, ми маємо Netflix. У червні на нас чекає смішний фільм про Євробачення з Рейчел МакАдамс у ролі конкурсантки з Ісландії, новий сезон серіалу "Політик" і перший фільм для Netflix Спайка Лі.

Кадр з фільму "Євробачення. Історія вогненної саги"
"Політик"

У червні виходить другий сезон комедійного серіалу "Політик" Раяна Мерфі ("Американська історія страхіть", "Поза" і, нарешті, новий серіал "Голлівуд", що вийшов у квітні й здобув багато прихильників). Це дуже смішний серіал про Пейтона Говарда, ексцентричного й амбітного студента із Санта-Барбари, який з дитинства знає, що стане президентом США, і готовий заради цього не гребувати ніякими засобами. Нагадаємо, що розкішну маму Пейтона грає Гвінет Пелтроу. "Ставки в новому сезоні високі, тому що наш герой намагатиметься робити кар’єру вже в Нью-Йорку", — інтригує Раян Мерфі.

Реклама

19 червня

Da 5 Bloods

"Da 5 Bloods" ("П’ятеро однієї крові") — перший фільм Спайка Лі для Netflix. Це бойовик про ветеранів війни у ​​В’єтнамі, які через багато років повертаються туди, щоб знайти й поховати тіло свого загиблого командира, а також розібратися з власними примарами. Під час війни вони примудрилися сховати у В’єтнамі скриню із золотом, і тепер мають намір повернути її. Головну роль у фільмі грає Чедвік Боузман, зірка фільму "Чорна пантера".

12 червня

"Євробачення. Історія вогненної саги"

Якщо ви ще не бачили дотепний трейлер нової комедії Netflix про пісенний конкурс "Євробачення", то зробіть це негайно. У стрічці "Євробачення. Історія вогненної саги" Рейчел МакАдамс і Вілл Ферелл грають ексцентричних музикантів з Ісландії, яким пощастило брати участь в Євробаченні. На конкурс вони планують поїхати з піснею Volcano Man, яку й співають у трейлері, качаючись у снігу й здіймаючись скелями. Режисер цієї, судячи з трейлеру, кумедної стрічки — Девід Добкін, а у фільмі також знявся Пірс Броснан. До речі, актор Вілл Ферелл, який також написав сценарій до стрічки, у 2018 році їздив на Євробачення в Португалію й спілкувався з конкурсантами, збираючи документальний матеріал, тож на нас чекає багато цікавих історій у фільмі.

26 червня

"Spelling the Dream"

Spelling bee — знаменитий американський конкурс із вимови слів серед дітей, який перетворився на популярне шоу, куди з’їжджаються учасники з усього світу. Новий серіал Netflix у своїй назві обігрує назву конкурсу: Spelling the dream (буквально "вимовляючи мрію") і розповідає історію кількох дітей-індійців з походження, які перемагають у цьому конкурсі, що стає для них справжнім визнанням у Штатах. Документальний серіал про шлях до мрії вже встиг зібрати нагороди на ключових кінофестивалях у всьому світі — від фестивалю в Клівленді до Нью-Йоркського кінофестивалю.

3 червня

"Космічні війська"

Потенційний хіт цього літа — сатиричний мок’юментарі "Космічні війська" зі Стівом Кареллом у головній ролі. Він грає генерала американської армії Марка Найрда, якому президент доручає очолити новий армійський підрозділ — космічні війська. Генералу хоч би там що потрібно знову зробити Америку великою в космічній сфері — доправити американців на Місяць і зробити їх головними в її опануванні. Сюжет звучить смішно й навіть безглуздо, але натхнений американською реальністю: торік Дональд Трамп дійсно ініціював створення збройних сил "Космічні війська", серед завдань яких — захист інтересів США в космосі. Тож сатири на Трампа в серіалі не уникнути. Крім Карелла, у "Космічних військах" також знявся Джон Малкович.

29 травня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.