До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найпопулярніших оригінальних фільмів Netflix

Студія Netflix опублікувала рейтинг найпопулярніших блокбастерів платформи. Тут і гучний трилер "Пташиний короб" із Сандрою Буллок, і "Ірландець" Мартіна Скорсезе. Всю десятку фільмів можна побачити нижче, і це прекрасний список для перегляду.

Сандра Буллок у фільмі "Пташиний короб"
"Тайлер Рейк: Операція з порятунку"

99 мільйонів переглядів

Реклама

Кріс Гемсворт, зірка фільмів "Месники" і беззмінний Тор кіновсесвіту Marvel, грає головну роль у гостросюжетному бойовику "Тайлер Рейк: Операція з порятунку", що очолив список найпопулярніших фільмів Netflix. Герой Гемсворта — брутальний найманець Тайлер, який отримав важливе завдання. Він має звільнити сина міжнародного злочинця, якого викрали й ув’язнюють у Бангладеші. Сценарій фільму написав ветеран жанру Джо Руссо, один з братів Руссо, які зняли блокбастери "Месники: Війна нескінченності" і "Месники: Завершення", тож буде цікаво.

"Пташиний короб"

89 мільйонів переглядів

В основі фільму — роман "Пташиний короб" Джоша Малермана. Це історія про апокаліптичне майбутнє, у якому люди заражені дивною хворобою: побачивши щось, вони накладають на себе руки. Героїня Буллок — мати-одиначка, яка вирішується бігти зі свого дому туди, де, за чутками, безпечно. Разом з дітьми героїня сплавляється вниз по річці із зав’язаними очима, орієнтуючись тільки на слух. Режисер фільму — Сюзанна Бір, яка працювала над серіалом "Нічний адміністратор".

"Правосуддя Спенсера"

85 мільйонів переглядів

Комедійний бойовик з Марком Волбергом у головній ролі. Він грає копа Спенсера, який відсидів у в’язниці за напад на свого начальника. Після кількох років ув’язнення він тільки й мріє, щоб вивчитися на далекобійника та виїхати до іншого міста, але натомість опиняється втягненим у серйозні з’ясунки. Режисер фільму — Пітер Берг, у якого з Волбергом міцний дует: вони працювали разом у фільмах "День патріота", "Вцілілий" і "Глибоководний горизонт".

"Примарна шістка"

83 мільйони переглядів

"Примарна шістка" — захопливий бойовик Майкла Бея, суперспеца з блокбастерів (у його фільмографії "Трансформери", "Армагеддон" і "Перл Гарбор"). Цього разу він об’єднався з актором Раяном Рейнольдсом (який спродюсував і зіграв головну роль), щоб зняти історію про мільярдера, який вирішує врятувати світ. Одін (так звати головного героя, якого грає Рейнольдс) інсценує власну смерть, щоб потайки зібрати групу супергероїв, вирушити до тоталітарної держави Тургістану, скинути їхнього правителя, який застосовує проти власного народу хімічну зброю, і врятувати людей.

"Загадкове вбивство"

83 мільйони переглядів

Ця комедія поставила абсолютний рекорд у прокаті: за перші два дні на Netflix її подивилося 30 мільйонів осіб. Головна удача фільму — акторський склад: Адам Сендлер і Дженніфер Еністон грають кумедне подружжя американців, які після 15 років шлюбу приїздять до Європи, щоб влаштувати собі медовий місяць, вирушають кататися на яхті Середземним морем і стають свідками вбивства, у якому звинувачують ... саме їх. Цей фільм абсолютно точно зробить ваш вечір трохи веселішим.

"Ірландець"

64 мільйони переглядів

"Ірландець" — гучна гангстерська драма Мартіна Скорсезе. Головні ролі у фільмі виконали Аль Пачіно, Роберт де Ніро і Боббі Каннавале. "Ірландець" — погляд Мартіна Скорсезе на тему гангстерів, яка червоною лінією проходить через усе XX століття. Головний герой фільму, якого грає де Ніро, — американець Френк Ширан на прізвисько "Ірландець", що доклав руку до загибелі двадцяти п’яти гангстерів, зокрема й знаменитого Джиммі Гоффа (Аль Пачино). За Ширане закріпився імідж вбивці мафіозі.

"Потрійний кордон"

63 мільйони переглядів

Бен Аффлек, Чарлі Ганнем, Оскар Айзек — прекрасний акторський склад зібрав режисер Джей Сі Чендор у бойовику "Потрійний кордон". Він розповідає про групу американських військових, які мають викрити небезпечного колумбійського наркобарона. Але все виявляється не так просто: військові страждають на посттравматичний синдром, а в наркобарона стільки грошей, що він готовий підкупити всіх навколо.

"Не та дівчина"

59 мільйонів переглядів

Якщо ви любите легковажні комедії, то можна присвятити півтори години життя цьому кіно. "Не та дівчина" — ромком про те, як Тім, чоловік середнього віку, помиляється кнопкою на смартфоні — і запрошує на побачення на Гаваях не дівчину своєї мрії, а навіжену й неадекватну дівчину. Щоправда, у процесі спільної подорожі її божевілля виявляється проявом справжньої внутрішньої свободи — і готовності Міссі до будь-яких пригод.

"Платформа"

56 мільйонів переглядів

Страшенно актуальний іспанський горор, який у 2019 році здобув "Приз глядацьких симпатій" на кінофестивалі в Торонто. Події стрічки відбуваються у в’язниці, що збудована ярусами. Щодня центром цієї вежі спускається платформа з їжею: її фактично отримують тільки ті ув’язнені, які перебувають на верхніх ярусах, а ті, що внизу, голодують і змушені вдаватися до канібалізму. Для іспанського режисера Гальдера Гастелу-Уррутії образ такої в’язниці — метафора суспільства, у якому люди готові на все заради виживання.

"Ідеальне побачення"

55 мільйонів переглядів

Старшокласник Брукс хоче вчитися в Єлі і їздити на дорогій машині, але зовсім не має грошей. Зате має фантазію й талант. Брукс придумує застосунок для фіктивних побачень: він готовий грати роль будь-якого хлопця, якого потребують дівчата, щоб справити враження на подруг або батьків, але за гроші. Винахідливість допомагає йому домогтися успіху й заробити — поки він не закохується.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.