До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скраби, варті кожної вкладеної копійки

Скраб для тіла — з категорії предметів першої літньої потреби. Він пом’якшує шкіру й пришвидшує її відновлення. Вибираємо найкращі скраби, які не просто полірують тіло, але й мають додаткові супервластивості.

Фото: Fernando Gomez

Пристрасть доглядати за кожним міліметром тіла прокинулася в більшості під час карантину. Масаж сухою щіткою, лімфодренажний масаж, домашні обгортання — хто не практикував подібних розваг, нехай зробить крок вперед. Скраб для тіла — це найпростіший і найдієвіший спосіб активувати кровообіг і лімфотік, позбутися віджилих своє клітин, надати шкірі доглянутого вигляду й м’якого сяйва. Скрабом особливо важливо користуватися влітку, тому що через ультрафіолет шкіра активніше захищається й утворює стовщений роговий шар. Саме він — винуватець білуватого нальоту, який так псує настрій. Ми вибрали 8 скрабів для тіла, які перетворюють тіло й ніби загострюють його контури.

Реклама

<b>скрабы для тела</b>
скраб для тела

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.