До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сонцезахисні засоби для обличчя й тіла у форматі спреїв

Літо мчить щодуху. Вибираємо санскрини в найзручнішому форматі спреїв: тільки найкращі й перевірені.

Фото: архів Vogue
Для тіла

Сонцезахисний засіб для тіла у форматі спрею — не рідкість. Це дуже зручно, коли можна не розмазувати в’язку субстанцію по ногах і спині, намагаючись не пропустити жодного сантиметра, а просто взяти й розпорошити, покривши тіло рівномірним шаром захисту. Остання новинка Lancaster — сонцезахисний спрей з позначкою Ocean Friendly. Він не шкодить коралам (докладніше про те, як санскрини шкодять світовому океану, читайте тут). У його складі немає кремнію, парабенів, феноксіетанолу й мінеральних олій, оксибензону й октиноксату, а сам він біорозкладний. Solar Defense Body американської марки HydroPeptide містить найсучасніші органічні фільтри й рослинні антиоксиданти, які захищають від вільних радикалів. У його складі — термоактивний компонент Venuceane, який реагує на спеку й інтенсивність ультрафіолету, а в разі небезпечних для шкіри значень активно захищає її від руйнування колагену. До того ж засіб заспокоює, знімає подразнення й зберігає рівень вологи. Сонцезахисна олія-спрей для тіла Sisley містить вітамін Е й екстракт білого люпину, які захищають від окисного стресу, спричиненого впливом ультрафіолету, і олію камелії, що зміцнює бар’єрну функцію шкіри.

Реклама

<b>санскрины спреи для тела</b>
санскрин спрей

Для обличчя

Сонцезахисний міст для обличчя — знахідка, коли треба нанести сонцезахисний засіб поверх макіяжу або в умовах, коли до обличчя не хочеться торкатися руками. Зайве говорити, що всі санскрини в спреях, призначені для обличчя, можна використовувати і для тіла, і для волосся. Єдине застережне правило — затамуйте дух під час розпилювання, щоб під час вдиху мікрочастинки засобу не потрапили в організм. Один з феноменальних засобів такого формату з минулого року виходить у Shiseido. У нього невидиме покриття, яке, проте, захищає на рівні SPF50. На дотик воно оксамитове. Засіб Coola дає змогу ще й закріпити макіяж, а двофазний спрей для обличчя й тіла з бета-каротином Vichy підсилює засмагу.

<b>санскрины преи для лица 2020</b>
санскрин для лица в спрее

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.