До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 порад на літо, що наповнять силою і енергією

На початку літнього сезону згадуємо, які звички допоможуть наповнити тіло силою і енергією на рік уперед.

Photo: Jordan Beal / Eyeem / Getty Images
Робіть кардіо

Аеробні навантаження корисні для фізичного і психічного здоров'я. Саме кардіо допомагає в боротьбі з жиром в ділянціі живота і сприяє поліпшенню метаболізму. При цьому необов'язково хекати на біговій доріжці або в басейні. Ефективною також буде годинна інтенсивна прогулянка, півгодини танців або велопрогулянка — вибирайте активність, яка принесе задоволення особисто вам.

Реклама
Чисте харчування

До слова, чисте харчування найлегше підлаштувати під свій ритм життя, адже його основа складається зі звичайних поживних продуктів. Наповніть свої прийоми їжі необхідними тілу білками, жирами і вуглеводами. Літні овочі і фрукти допоможуть наповнити раціон клітковиною, а перероблені продукти їжте від випадку до випадку, з огляду на сильне бажання, кілька раз на місяць. Замість дієт і жорстких обмежень оберіть шлях збалансованого харчування.

Їжте корисний цукор

З цим легко впоратися влітку. Солодке це необхідна нашому організму глюкоза. Звісно, навіть з фруктами треба знати міру, але в будь-якому разі полуниця, персики, абрикоси і черешня це приємна альтернатива торту.

Пийте

Вплив рідини на наш організм складно переоцінити. Сучасні дослідження і нутриціологи дотримуються думки, що кількість випитої за день води рахується не лише склянками, а й усіма водянистими продуктами і стравами. Серед продуктів, до прикладу, більшість сезонних овочів, на кшталт огірків і кабачків, а серед страв — супи (тільки вибирайте овочеві або легкі м'ясні бульйони). Словом, за кількістю чистої випитої води, звісно, потрібно слідкувати, але не слід пити її через силу.

Спілкуйтеся

Суспільні стосунки важливі не дише для нашого психічного благополуччя, але і фізичного здоров'я. Науково доведено, що люди, які мають близькі взаємини з друзями і сім'єю, здоровіші і живуть довше.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.