До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як боротися з вигоранням на роботі

Promotion

Хронічна втома, невдоволення собою, бажання покинути все і полетіти на безлюдний острів. Можливо, організм підказує, що настав час перезавантажитися. Як прислухатися до свого тіла і використовувати енергію по максимуму, розповідає головний лікар Edem Resort Medical & SPA, кандидат медичних наук, член Європейської академії природничих наук, міжнародний експерт з питань anti-age медицини, Олексій Башкирцев.

Реклама

З погляду медицини, дні, коли людина готова працювати з повною віддачею і їй здається, що немає неможливих завдань, повинні бути не винятком, а правилом. Інша справа, коли енергії не вистачає навіть на те, щоб зробити ранкову пробіжку, не те, що гори звернути. 90% топ-менеджерів і керівників працюють понаднормово, у 50% немає регулярних вихідних. Як використовувати енергію, коли витрачений весь її ліміт?

У XXI столітті всі говорять про продуктивність, шалений темп і максимальну віддачу. Але реальність – повна знемога. І замість кар'єрних досягнень нерідко стається професійне вигорання, синдром хронічної втоми, а потім невдоволення собою, депресія, хронічні захворювання.

Щоб позбутися вічної втоми і використовувати свій енергетичний потенціал на повну, є безліч методів. Найкращий порадник – тіло. Про що воно говорить? – про відпочинок. І це саме та порада, до якої слід прислухатися – і вирушити в подорож. Головне, не забувати про головну мету поїздки – відновлення сил.

Коли я запитую пацієнтів про те, коли вони востаннє відпочивали перед прискоренням, найчастіше чую у відповідь: "Ніколи". Люди звинувачують себе в тому, що втомлюються і не все встигають. І замість того, щоб сповільнитися, шукають коучів, щоб стати кращою версією себе. Насправді, рішення проблеми – значно простіше.

У Центрі відновлення здоров'я Edem Resort ми працюємо над програмами продуктивності. Наша мета – відновити життєві сили, поліпшити здоров'я в цілому. Завдяки комплексному підходу до проблеми ми покращуємо фізичну, духовну і емоційну складові здоров'я. Результати цієї методики: повне відновлення життєвих сил, урівноваження дистонічних проявів, біоревіталізація організму, поліпшення самопочуття, стимуляція імунітету. І головне – люди знову відчувають смак життя. А підкорювати світ чи ненавидіти свою роботу – особистий вибір і відповідальність кожного.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.