До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Має вигляд на всі сто – і йдеться не про вік. 81-річна Марта Стюарт опублікувала селфі

Надихає та випромінює сяйво: селфі Марти Стюарт на 81-й день народження

Марта Стюарт, телеведуча, письменниця, найвідоміша кулінарка Америки, вміє жити. Хоч би що вона робить, чи то грайливо позує під час шторму на Лас-Вегас-Стріп, чи красується на червоній доріжці, чи готує смачні страви, щоб подати їх просто неба з неперевершеним смаком, її стрічка в Instagram – це чиста насолода. Вона також знає, як виграшно повернути камеру: письменниця та фуд-інфлюенсерка опублікувала сяйливе селфі з нагоди свого 81-го дня народження.

Реклама

Обличчя увись, короткий світлий боб легковажно спадає, шкіра випромінює здоров’я – цю світлину вона зробила після "смачного обіду", проведеного за вином австралійського бренду 19 Crimes. Стюарт підкреслила красу своєї природно пружної шкіри натуральним макіяжем.

Легкий бронзовий рум’янець на щоках і коричнева підводка, щоб підкреслити очі (порада від візажиста: замініть чорний на коричневий, коли шкіра дорослішає, оскільки він поблажливіший). Бальзам для губ доповнив образ. Якщо такий вигляд мають у 81, майбутнє вбачається яскравим.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.