До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Milky Nails: новий тренд у манікюрі, що захопив світ

Ми вже писали про моду на цнотливий манікюр, тепер досліджуємо новий тренд – milky nails. Манікюр, який має водночас скромний і грішний вигляд.

Asai

Прийнято вважати, що тренд зародився в "Інстаграмі", а популяризувала його американська plus size і body positive реперка Ліззо.

Реклама
Ліззо на концерті

Але якщо дослідити тренд глибше, можна згадати, що Кайлі Дженнер вже давно експериментує з "молочними" покриттями, причому успішно поєднує їх з дизайном різної ошатності.

<b>kylie milky nails</b>

Насправді, тренд задали майстри манікюру на сезонних показах Elie Tahari, David Koma, Rick Owens. На шоу останнього, в типовій для дизайнера манері, показали перебільшену версію "молочного" манікюру: ультрадовгі, вигнуті пластикові нігті.

Rick Owens
David Koma
Elie Tahari
Rick Owens

Nail-стилісти багато експериментують і з дизайном: молочна основа – поле для них. Відмінні, до речі, ідеї для новорічного манікюру, коли хочеться святкових, незвичних деталей і можна дозволити собі надлишковий декор.

<b>milky nails design</b>

Можна надихнутися і роботами в "Інстаграмі" – за тегом #milkynails знаходить більше 20 тис. зображень.

<b>milky nails insta</b>

Щоб створити такий манікюр, можна використовувати і гель-лаки, і акрилові покриття, і звичайні лаки для нігтів. Головне – вибрати напів прозорий білий колір, який злегка просвічує і дає розмитий фон, наче під верхнім покриттям ховається привид Каспер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.