До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: що таке цнотливий манікюр

На теренах Instagram виявили новий тренд у нігтьовій індустрії під назвою цнотливий манікюр. Моду на короткі доглянуті нігті, покриті прозорим або нюдовим лаком, вперше розгледіли в київському салоні MVK. Зараз тренд на чисті нігті популярний не тільки в запитах соціальної мережі, але і в манікюрних салонах по всьому світу.

Photo: @mrs_yuli

Цнотливий манікюр справді зачаровує, коли ви знаходите приклади тонкого та витонченого графічного дизайну в Instagram. Всього кілька ліній на чистому нігті гіпнотично впливають – і ви продовжуєте шукати прості, але цікаві ідеї малюнків. Філософія такого манікюру базується на чистоті, простоті і невинності. Цей підхід допомагає знайти вдале рішення для будь-якого клієнта: чоловіка чи жінки, мінімаліста чи шанувальника яскравих барв.

Реклама
Photo: @mrs_yuli

Цікаво, що на модних показах здебільшого дотримуються саме концепції мінімалістичного манікюру, хоча екстравагантні винятки теж трапляються. Наприклад, такі відомі майстри манікюру, як Unistella з Кореї, роблять досить помітні і навіть зухвалі дизайни.

Photo: @mvk.ua

Щодо цнотливого манікюру слід додати, що його не можна віднести тільки до мінімалізму або малюнків з конкретним графічним оформленням прямими лініями. Тут можна побачити і зухвалий неоновий, і блискітки, і об'ємні елементи. Нюдовий фон (або відсутність фону взагалі) – основа основ, яка робить дизайн практичним і привабливим, цілісним і незвичним.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.