До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-події листопада: нові аромати, б'юті-бренди і наукові відкриття

Два потужних запуски skincare-брендів, ювілей La Prairie, нові нішеві аромати, різдвяні колекції макіяжу і лекція про користь пептидів у косметиці. Б'юті-редактор Vogue Альона Пономаренко розповідає про найважливіші б'юті-події листопада

Нові аромати Eisenberg

До Києва привезли нову лінійку ароматів марки Eisenberg, штаб-квартира якої знаходиться в Монако. Лінійка називається Les Orientaux Latins і включає 12 ароматів – 6 чоловічих і 6 жіночих. Розподіл умовний: всі звучать однаково добре і на жіночій, і на чоловічій шкірі (все-таки ніша). Композиції складні, красиві, наповнені відтінками шкіри, спецій, прянощів, смол і дорогоцінних рослин. Головна радість – аромати однаково шляхетні в кожному моменті розкриття, поки не затухнуть, – все завдяки натуральним інгредієнтам і новим способам їх дистиляції. Щоб підкреслити красу і складність композицій, презентацію проводили у винному погребі. До кожної пари ароматів сомельє Олег Кравченко підібрав своє вино. Бонус

Реклама

<b>айзенберг ароматы</b>

Засоби з догляду за шкірою Novexpert

В Україну приїхав новий французький майже-органічний бренд по догляду за шкірою Novexpert. Представити його прибув один із засновників, Сиріл Телінж – веган, серфер, обожнювач кед Converse. Його однодумці – Даніель Колетта (працював науковим директором Kanebo) і Жак Леклер (працював глобальним технічним директором Shiseido). Разом вони вирішили: оскільки компоненти косметики проникають через епідерміс в гіподерму, жирову тканину і в фізіологічні рідини, то непогано б їм бути максимально безпечними і натуральними. І створили біотехнологічні формули, які працюють бездоганно. Біотехнології, – пояснює Сиріл, – допомагають молоку перетворюватися в йогурт, вину – в оцет, борошну – в хліб.Асортимент засобів лаконічний: у формулах гіалуронова кислота у високій концентрації, омега-кислоти, вітаміни – наприклад, антиоксидант і борець з пігментацією вітамін С.

<b>novexpert</b>

Різдвяні колекції макіяжу

15 листопада – важлива для бьютіголіков дата, коли на прилавках з'являються різдвяні колекції макіяжу. Dior, Chanel, Guerlain, MAC, Givenchy представили свої. Очей зачарування.

Нові засоби і процедури Natura Bisse

Іспанський сімейний спа-бренд (у Києві його можна знайти, наприклад, в Hyatt) спеціалізується на засобах для розкішних б'юті-ритуалів. Чого варта тільки діамантова пудра в складі безлічі засобів. Але не магією однією. У нього є і дієві, ультрасучасні засоби, які зробили переворот у косметології – так, саме Natura Bisse запустив у широкий продаж засоби для домашнього догляду із професійною концентрацією гліколевої кислоти. Марка готує знаменитостей до тріумфальних виходів на червону доріжку церемоній "Оскар", "Еммі", "Золотий глобус", співпрацює із візажистами Пенелопи Круз, Кемерон Діаз, Хав'єра Бардема, Бреда Пітта та інших.Крім іншого, в Natura Bisse вірять, що краса рятує, – і ведуть програми в лікарнях, де безкоштовно проводять догляд за шкірою тим, хто лікується від раку. Кажуть, що зазвичай людям не до краси – вони бережуть сили для боротьби з хворобою, – а б'юті-ритуали покращують самопочуття, настрій – і результати лікування. У Києві засоби Natura Bisse будуть продаватися в мережі Brocard, а інтерв'ю з Патрісією Фізас, дочкою засновника бренду, вийде на vogue.ua зовсім скоро.

<b>natura bisse</b>

30 років ікряної лінії La Prairie

Марка відсвяткувала річницю знаменитої ікряної серії по догляду за шкірою The Skin Caviar Collection. Із цієї нагоди молоді художники створили роботи, які відображали зв'язок краси, технологій, вічної молодості і натхнення, а La Prairie зробив із них експозицію, яку представляли по всьому світу, в тому числі і в Базере на виставці Art Basel. Випустили і новинку – крем-філер, у складі якого – квінтесенція молодості шкіри, ікряний абсолют. Це джерело дорогоцінних олій, білків, мікроелементів, які відновлюють красу і щільність шкіри. Цікаво було дізнатися, що знаменитий синій колір пляшечок La Prairie придумала художниця Нікі де Сен-Фалло (найвідоміша її робота – скульптури в фонтані на площі Старвинського в Парижі, поруч із Центром Помпіду).

<b>ля прери юбилей</b>

Нові аромати в parfum buro

У parfum buro традиційно зібрали гостей на дегустацію нових ароматів марок Jeroboam, Merchant de Venice, Perris Monte Carlo. Деякі аромати можна було оцінити наосліп: щоб загострився нюх, гостям видавали маски. Поет Ваня Якимов читав вірші, за вікнами галереї на Воздвиженці жила осінь. За ліричними настроями і новим ольфакторним досвідом треба йти в parfum buro.

<b>парф бюро</b>

Лекція Орелі Гійо про пептиди в косметології

Орелі Гійо відповідає за наукову комунікацію в Institut Esthederm. Марка шанована, авторитетна, експерт у догляді. Проводить наукові дослідження, використовує інгредієнти тільки з доведеною ефективністю, замість звичайної води в складах засобів використовує клітинну воду, збагачену мінералами. Про пептиди Орелі каже, що це новий чорний у косметології. "Це будматеріал життя, – каже Орелі. – Вони є в кожному організмі. Наприклад, той же колаген, білок молодості шкіри, – це пептид". Якщо коротко, вони являють собою дрібні частинки молекули білка, які здатні віддавати організму команди, а той – слухняно їх виконує. пептиди – своєрідні месенджери, і клітини розпізнають їх своїми рецепторами. Що в них особливо добре – це те, що вони здатні запускати процеси відновлення у клітинах шкіри, збільшувати вироблення фібробластів, стимулювати або пригнічувати вироблення меланіну. Є пептиди, які працюють із чутливістю шкіри і почервонінням, є "антивікові", є ті, що допомагають організму спалювати жир. Попри безліч міфів, пептиди і ретинол можна поєднувати один з одним: головне, користуватися ретінолмісткими засобами на ніч, а пептидомісткими – зранку.

10 років Starlit Group

Значимість цієї події зрозуміють тільки ті, хто давно і міцно "сидить" на засобах британської марки Medik8. Саме їх дистрибуцією і просуванням в Україні займається компанія. Лаконічні, прості, дієві формули, дуже стримані аромати, приємні для ока флакони. У минулому році у Medik8 вийшов революційний r-Retinoate, перший у світі ретінолмісткий засіб, який не викликає роздратування і який можна наносити зранку. І який у 8 разів ефективніший звичайного ретинолу (який вважається священним Граалем сучасної косметології). Є і приголомшлива новина: в 2018 Starlit Group привезе в Україну кошти Perricone MD. Знаменитий лікар, дієтолог, дерматолог випускає засоби по догляду, біодобавки, видає книги – і вважається великим світовим авторитетом по догляду за шкірою.

Більше краси – Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Прості істини: як доглядати за шкірою напередодні холодів

Рай косметолога: Ірина Літус про б'юті-знахідки з Кореї

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.