До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найпам'ятніші б'юті-образи на "Греммі 2020"

Сезон голлівудських нагород триває; 26 січня в Лос-Анджелесі відбулася церемонія "Греммі". Знаменитості приміряли зухвалі б'юті-образи. Розглядаємо в деталях.

Пріянка Чопра

18-річна Біллі Айліш, яка завоювала п'ять статуеток "Греммі", з них чотири – в головних номінаціях, з'явилася на червоній доріжці з закритим обличчям. Тренд набирає обертів; можливо, це відповідь на розвиток систем розпізнавання облич.

Реклама
Біллі Айліш

Співачка Lizzo була номінована в восьми номінаціях, в результаті отримала три статуетки. Свій тріумф вона святкувала у притаманному для себе образі: з урочистим макіяжем з акцентом на очах та голлівудською укладкою.

Ліззо

Аріана Гранде теж залишилася вірною собі, за що ми її і любимо: тугий хвіст на маківці, помада кольору toffee, покрита щільним шаром блиску, і бездоганний макіяж очей, в якому були і стрілки, і накладні вії.

Аріана Гранде

Ймовірно, Дуа Ліпа притягнула до себе гнів обивателів тим, що з'явилася на премії з відрослим корінням і блакитними тінями. Наші овації дівчині, яка сміливо трактує стиль гранж і не боїться експериментів. До речі, укладка Ліпи – родом з нульових. Тренд, який запанував на червоній доріжці SAG, триває.

Дуа Ліпа

Келлі Осборн з'явилася на церемонії з кольоровим волоссям і квітами на скроні.

Келлі Осборн

Гайді Клум продемонструвала пряму гривку; FKA Twigs – soap brows. Сіблі Сколз навчила всіх носити коротку стрижку лавандового кольору, а хіп-хоп співачка H.E.R приміряла подіумний тренд – укладені на лобі пасма. Ми не змогли оминути і канонічні образи: Гвен Стефані, Пріянки Чопри і Грейс Елізабет. Дивіться в галереї.

<b>бьюти грэмми 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.