До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі дезодоранти для чоловіків, які зберігатимуть свіжість протягом дня

Незалежно від того, наскільки комплексною є ваша щоденна процедура догляду, якісний дезодорант має бути її наріжним каменем. Ми вибрали найкращі дезодоранти для чоловіків, які не лише запобігають найгіршим наслідкам потовиділення, а й мають більш витончений аромат, який не відлякуватиме людей довкола.

Реклама

Натуральний дезодорант Horace

"Дезодорант, на який чекали ви й ваші сорочки", — заявляє Horace. Він складається з 98 відсотків інгредієнтів натурального походження та містить антибактеріальний комплекс із діатомовою землею та ефірною олією чайного дерева, щоб підтримувати свіжість якомога довше.

Крем-дезодорант AKT

Вироблені у Великій Британії веганські дезодоранти AKT London поєднують суміш ароматних рослинних інгредієнтів із запатентованим комплексом Deo-Barrier Complex, який забезпечує тривалий захист від потовиділення. Цей дезодорант доступний у трьох ароматах.

Дезодорант без запаху Caudalie

Caudalie Vinofresh розроблено на основі інгредієнтів із пребіотичною дією, яка сприяє здоровій флорі пахв, з органічним евкаліптом, котрий допомагає знищити бактерії, що викликають неприємний запах. Цей ефективний дезодорант-стік забезпечує 24-годинний захист.

Антиперспірант Dove Men + Care Odour Defense

Потужний антиперспірант Odour Defense від Dove створений для захисту від поту та запаху протягом 48 годин. Кожне використання активує антибактеріальні властивості, які допомагають запобігти утворенню бактерій, які викликають небажаний і неприємний запах тіла. Він був розроблений спеціально для чоловіків і має потужність для роботи в найекстремальніших умовах.

Дезодорант для чутливої шкіри Jack Black Pit Boss

Цей дезодорант подвійної дії розроблено для чутливої шкіри. Завдяки вдосконаленим інгредієнтам він ефективно контролює та пригнічує вироблення поту. Його зволожувальна формула використовує сік листя алое та вітамін Е для захисту клітин від пошкодження вільними радикалами.

Дезодорант Bali Body

Цей натуральний бальзам-дезодорант, що не містить алюмінію, збагачений каоліновою глиною для видалення та поглинання надлишку поту. Чиста альтернатива звичайним дезодорантам, яка не містить спирту, парабенів і сульфатів, забезпечує ефективний захист від запаху.

Дезодорант Malin+Goetz Botanical

Цей дезодорант складений з аптекарських інгредієнтів, які традиційно використовувалися для лікування. Трав’яна суміш із 12 рослинних екстрактів, перетворена в напівпрозорий засіб, не залишає слідів завдяки своєму багатому поживними речовинами складу.

Дезодорант Multi-Active

Дезодорант Collistar із молочною текстурою не містить спирту і має тривалу дію та ефективність. Особливою перевагою є його формула проти плям, яка ніколи не залишить небажаних білих слідів на темних футболках. Пропонуючи 24-годинний захист, він також має властивості зволоження та пом’якшення шкіри.

Дезодорант Weleda

Швейцарський бренд Weleda став авторитетом у холістичній натуральній косметиці та вирощує рослини у власних лікарських ботанічних садах. Розроблений для чоловіків, цей 24-годинний дезодорант є надійним супутником і заспокійливим (для тих, хто страждає від чутливості).

Роликовий дезодорант Grown Alchemist

Цей дезодорант без алюмінію був створений, щоб заспокоїти шкіру, яка легко подразнюється. Ефективно контролюючи запах тіла, він забезпечує оптимальний мікробний баланс завдяки суміші передових натуральних, антибактеріальних, протизапальних і протигрибкових біоактивних інгредієнтів.

    Не слідуй за модою — відчувай її

    Підписатися

    Ще в розділі

    Популярне на VOGUE

    Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.