До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кардиган — річ, яка неодмінно має бути у вашому гардеробі

Якби ми запитали таких різних чоловіків, як Арнольд Палмер, Курт Кобейн і Тайлер Оконма, що є їхнім улюбленим предметом гардероба, кожен, напевне, відповів би — кардиган. На їхнє щастя чи на жаль, тепер ця річ входить у масову культуру і стає дедалі популярнішою в чоловічій моді.

Майкл Б. Джордан
Майкл Б. Джордан

Реклама

Кардигани повертаються в моду не просто у вигляді реверансу зручному одягу на ґудзиках наших дідусів. Різноманітні бренди демонструють кардигани, які цілком гідні кожного стильного чоловіка 2023 року. Повірте, цю річ можна легко додати до будь-якого гардероба.

Tyler, The Creator
Tyler, The Creator

Візьміть тонкий ошатний кардиган, і він перетворить нудний старий костюм на найкрасивішу трійку. Додайте об'ємну модель із дивовижним принтом до джинсів чи штанів, і ви миттєво матимете свіжіший та стильніший вигляд. І незалежно від того, де ви опинитеся між цими двома крайнощами, найкращі кардигани зроблять усе, що ви одягаєте — чи то футболка із шортами, чи водолазка та штани — більш виваженим, гідним і просто крутим.

Педро Паскаль
Педро Паскаль

Окрім того, це універсальна річ, яка може стати у пригоді і влітку, і взимку. В холодну погоду кардиган слугуватиме додатковим стильним шаром у вашому вбранні, а в теплу легко замінить піджак чи пальто.

The Elder Statesman
The Elder Statesman

Miles Leon
Miles Leon

BODE
BODE

CELINE HOMME
CELINE HOMME

Theory
Theory

Marni
Marni

AMIRI
AMIRI

Corridor
Corridor

Needles
Needles

NN07
NN07

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.