КУПИТИ КВИТКИ

Найстильніший тато A$AP Rocky з дітьми у рекламній кампнії Bottega Veneta

Італійський модний Дім Bottega Veneta привітав з Днем батька усіх татусів світу, представивши нову рекламну кампанію з репером і молодим татом A$AP Rocky.

A$AP Rocky — визнана ікона стилю. Вже багато років він диктує власні модні правила своїм унікальним баченням. Тому, не встигла пара A$AP Rocky та Ріанни оголосити про майбутнє поповнення, як репера одразу ж охрестили найстильнішим татусем. Але й звання найстильнішого чоловіка загалом він, звісно, не втратив.

У гардеробі A$AP Rocky особливе місце посідає розкішний італійський бренд Bottega Veneta, яким нині керує креативний директор Матьє Блазі. Останнім часом саме речі від Bottega Veneta — часті гості в образах знаменитого музиканта. Хоча іноді він робить винятки для PUMA та джинсів з дорогою фурнітурою.

У чому секрет бездоганного вигляду A$AP Rocky? Можливо, в тому, що він не боїться експериментувати та створювати власний неповторний стиль. Адже бути батьком — це не причина відмовлятися від моди та самовираження. Саме тому до Дня батька 2024 року бренд Bottega Veneta обрав для своєї нової кампанії з назви Portraits of Fatherhood ("Портрети батьківства") відомого репера.

"Це еволюція містера Маєрса (справжнє ім'я A$AP Rocky — Раким Маєрс), — поділився артист у пресрелізі. — Коли думаєш про A$AP Rocky, на думку спадає образ плейбоя, гарного хлопця, якому кидають бюстгальтери на сцену. Ця кампанія – про мене як однолюба, сімейну людину. Це про те, що зараз робить моє життя повним: бути присутнім як партнер і батько. Це я, той, хто втілює та приймає батьківство, продовжуючи працювати над усіма аспектами своєї кар'єри".

У зворушливій кампанії A$AP Rocky постає перед нами не тільки як зірка сцени, а і як люблячий батько своїх синів Райота та RZA. На фотографіях відомий репер та його діти всі одягнені у стильний одяг Bottega Veneta. Малюки Райот та RZA навіть вбрані в чарівні боді з написом "Найкращий тато".

До речі, на фото відсутня ще одна важлива членкиня сім'ї, чиє ім'я також починається на літеру R — співачка Ріанна. Можливо, вона, як і бренд Bottega Veneta, просто відзначає успіхи свого чоловіка та батька своїх дітей. Врешті, цією кампанією A$AP Rocky не тільки демонструє свою любов до дітей, а й офіційно стає амбасадором бренду Bottega Veneta.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.