До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нарешті чоловіки почали носити великі модні сумки

Якось у Парижі Гаррі Стайлз намагався пересуватися вулицями непоміченим. Попри те що він був одягнений в чорний худі, бейсболку та вовняне пальто, уважним папараці не знадобилося багато часу, щоб знайти його в натовпі. Саме сумка співака привернула найбільше уваги — розкішна шкіряна Margaux від TheRow, яка коштує 4390 доларів.

Сумка Margaux від TheRow має мінімалістичний силует і не має логотипа, що робить її унісекс-аксесуаром. Ця сумка є ще одним доказом того, що співак тримає пальці на модному пульсі, і він такий не один. Відомі чоловіки — від спортсменів до реперів — почали активно носити сумки, вибираючи надзвичайно розкішні та великі моделі, від BottegaVeneta до HermèsBirkin.

Реклама

Ріанна та A$AP Rocky
Ріанна та A$AP Rocky

У лютому 2024 року, напередодні SuperBowl, кілька зірок НФЛ прибули на гру на стадіон Allegiant у Лас-Вегасі з величезними (і надзвичайно дорогими) сумками. Тревіс Келс обрав аксесуар Amiri, його товариш по команді ДжерікМаккіннон прихопив великий тоутBottegaVeneta. Тим часом гравець із Сан-Франциско Крістіан Маккефрі потрапив у центр уваги зі своєю HermèsBirkin з цікавими деталями та кишенями — ця сумка може коштувати понад 68 000 доларів на сайтах перепродажу. Інакше кажучи, все це не були середньостатистичні спортивні сумки, які носять футболісти.

Нарешті закінчилася та ера, коли чоловіків критикували і навіть засуджували за те, що вони обирали прагматичні сумки (не портфелі чи рюкзаки). Тепер дедалі більше чоловіків у Голлівуді та поза ним експериментують зі своїм стилем і аксесуарами. Один із найкращих прикладів інтеграції великої сумки в чоловічий гардероб — вихід A$APRocky з рожевою плетеною сумкою BottegaVeneta. Цей тоут — безумовно, жіночий, але не гірше пасує чоловікові. Репер стилізував сумку з мішкуватими джинсами та блейзером.

Тревіс Скотт
Тревіс Скотт

Що означає готовність чоловіків носити сумки? Для когось це, очевидно, про самовираження в моді. Але ця тенденція також віддзеркалює масштабні зміни в самій індустрії, в якій чоловіки зараз готові інвестувати в дорогі та вишукані вироби. Можливо, це пов'язано з тенденцією на "тиху розкіш", де якість переважає над кількістю. Хоча у таких зірок, як Тревіс Скотт, в колекції зібралося чимало сумок Birkin.

За матеріалом vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.