До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дебют року: перша колекція Алессандро Мікеле для Valentino

Не минуло й трьох місяців з призначення Алессандро Мікеле креативним директором Valentino, як він вже випускає дебютну курортну колекцію, куди увійшов 171 образ. Метою Мікеле було створення гардероба, який поєднає точні, складні й елегантні елементи, притаманні стилю засновника бренду Валентино Гаравані. Однак у колекції складно не помітити й індивідуальність самого Мікеле.

Реклама

Перше, що привертає увагу, — складність композиції. Мікеле та Гаравані мають одну на двох любов до екстравагантності, яка не відштовхує, а навпаки — манить роздивлятися деталі образів. Колекція Valentino Resort 2025 натхнена гіпі-шиком та жіночою витонченістю бренду 1970-х років. Важливим акцентом колекції стали рюші, волани, а також результати розмірковувань Мікеле на тему мужності та жіночності. Курортна колекція цілком створювалася за покликом душі автора, зберігаючи характерні особливості бренду.

Контрастні поєднання фактур і тканин, складні вишивки та хутряні вставки, оздоблення з леліток, воланів, аплікацій та кольорів. Роздивляємося колекцію Valentino Resort 2025 ближче.

Photo: Ola Rindal / Courtesy of Valentino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.