До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна запускає Fenty Hair — лінію засобів для догляду за волоссям

Співачка, бізнесвуман Ріанна запускає Fenty Hair – бренд засобів для догляду за волоссям.

"Ви знаєте, наскільки важливі для мене зміни зачісок. У мене були майже будь-які текстури, кольори, довжина, від плетіння до кіс і натуральних пасом — тому я запускаю лінію продуктів для всіх типів волосся, де кожний окремий продукт розроблений для зміцнення та відновлення, — і це нам справді потрібно!", — написала Ріанна в своєму інстаграмі.

Реклама

Останнім часом знаменитості щедрі на запуски засобів для догляду за волоссям: нещодавно про них оголосили Бейонсе та Ріта Ора. Тепер і бренд Ріанни Fenty Beauty, який приніс співачці мільярди, розширює асортимент. З'являються засоби догляду за волоссям — на додачу до чинного асортименту продуктів для догляду за шкірою, декоративної косметики та ароматів.

Старт продажів Fenty Hair намічений на 10 червня на Fenty.com; у магазинах засоби з'являться 13 червня 2024 року. Поки асортимент залишається в секреті, але не треба бути провидцем, щоб прогнозувати їм шалені продажі: адже аромат Ріанни Fenty Eau de Parfum, який з'явився в продажу онлайн в 2021 році, розпродали за лічені хвилини.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.