Штани на шнурку — найкомфортніший тренд цього літа

Штани на шнурку є найкращим символом літньої безтурботності. Зазвичай вони мають вільний та зручний крій, вироблені з легкої тканини та поєднуються з вільними сорочками та блузами, мінімалістичними босоніжками та балетками. А це все, що потрібно для комфортного літа.

Photo: Instagram @mari_rg98

Штани на шнурку є втіленням мікротренду surfer nephew, який у буквальному перекладі означає "племінник серфера". Це м'який, вільний та неформальний стиль, який наголошує на бажанні перебувати в комфорті. Штани на шнурку є зірковим елементом цього стилю, адже для них компромісу не існує.

Photo: Spotlight / Valentina Valdinoci

Найкомфортніші штани сезону найкраще поєднуються з вільним та зручним верхом, на кшталт майок, блуз і сорочок. З аксесуарів для такого легкого образу, навіяного відпочинком біля моря, звертаємо увагу на шкіряні босоніжки та шльопанці на плоскій підошві й прикраси з морськими елементами.

Photo: Spotlight / Valentina Valdinoci

Влітку-2024 ми наслідуємо цей стиль завдяки Дженніфер Лоуренс, яка з'явилася у Нью-Йорку в кремових штанах на шнурку, білій майці та накинутій зверху бежевій сорочці. Прихильницею стилю surfer nephew також є Мері-Кейт Олсен, яка завжди надає перевагу оверсайз-речам зручного крою та балеткам.

Дженніфер Лоуренс. Photo: Getty Images

Знаковий елемент штанів у вигляді шнурка є основним символом приналежності цієї моделі до серфінгу. Так, наприклад, наймоднішими зараз спортивними шортами на шнурку є вільні шорти від Miu Miu сезону весна-літо 2024.

Miu Miu весна-літо 2024. Photo: Acielle

Нині світ моди дедалі частіше надихається спортом у створенні тенденцій. Тенісна спідниця, шапочки для плавання, боксерські кросівки, а тепер і штани. Ось 9 найпривабливіших моделей цього літа:

Zara

Stradivarius

Zara

Forte Forte

Acne Studios

Matteau

The Row

Cayanz

Proenza Schouler

За матеріалами vogue.it

Популярне на VOGUE