Спідниця + чоботи: 4 способи стилізувати найніжніше поєднання цієї осені

Різноманітні чоботи, від ковбойок та байкерських чобіт до вишуканих пар на підборах та з бахромою, є улюбленим різноманіттям осіннього сезону. Але як носити це взуття, щоб мати доречний вигляд й відрізнятися смаком? У матеріалі vogue.ua досліджує модний дует з чобіт та спідниці. Ми зібрали 4 найстильніші поєднання, аби поповнити вашу бібліотеку образів цієї осені.

Launchmetrics

Максіспідниця + чоботи на підборах

Зазвичай ми загортаємося в довжину максі, щоб підкреслити затишність осені. Або створити екстра офіційний образ. Цього ж сезону в пріоритеті не лише знайома класика, а й експерименти зі стилем. Під час тижнів моди в Копенгагені та Нью-Йорку, наприклад, було помічено стилізацію зі шкіряною максіспідницею та чоботами з гострим носком й на підборах. Обидві модниці стилізували цей дует з протисонцевими окулярами та маленькою сумкою. Нам подобається поєднання спідниці-карго та в'язаного светра з об'ємними рукавами, а ще вважаємо, що спідниця-колона теж гарно доповнить чоботи.

Launchmetrics

Launchmetrics

Плісирована спідниця + чоботи

Коротка плісирована спідниця з костюмної тканини викликає ностальгію за шкільними та студентськими роками. З цим елементом гардероба легко зробити як вишукані, так й більш розслаблені образи. Зокрема зверніть увагу на ці протилежні стилізації з сірою мініспідницею (яка ще з весни претендує на місце в гардеробі), вкороченою блузою-корсетом та чоботами на підборах з підкатами. Щоб вийшов вільніший образ, взуйте масивні чоботи під поєднання сорочки зі спідницею.

Launchmetrics

Launchmetrics

Чорна мініспідниця + чоботи

Ще один образ, який може дивитися сміливо або класично, залежно від обраної мініспідниці. У шкіряній мініспідниці та байкерських чоботах можна відправитися на концерт, а класичні чорні чоботи на низьких підборах у поєднанні з чорною мініспідницею, гольфом та пальтом є гарним образом для ділового виходу.

Launchmetrics

Launchmetrics

Спідниця бохо + чоботи

Одним з трендів сезону осінь-зима 2024/2025 є стиль бохоблузи, спідниці, сукні та навіть чоботи у цьому стилі вважаються найпривабливішими цієї пори року. Тому оминути поєднання мідіспідниці або сукні та чобіт буде гріхом. До кінця вересня чоботи можна носити із довгою білою спідницею та жилетом. Натомість потім варто доповнити образ кардиганом, тренчем або курткою.

Launchmetrics

Launchmetrics

Популярне на VOGUE