До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Блуза з воланами в стилі бохо — трендова річ цього сезону

Цього сезону деякі тренди 2000-х актуальні як ніколи. У сезон, коли такі бренди, як Balenciaga, відродили джинси карго, а топ-метелик, прикрашений кристалами, зʼявився в гардеробі більшості It-girls, ще одна тенденція з "нульових", яка зараз популярна, — це блузи з воланами. Почавши свою історію в 1970-х, вони швидко стали культовим одягом. Ця елегантна блуза стане ідеальним варіантом на щодень у сезоні осінь-зима 2024/2025.

Chloe
Chloe

Реклама

Від Періс Гілтон до Ніколь Річі, Брітні Спірс, Ліндсі Лохан та навіть героїнь культових серіалів 2000-х, таких як Блер Волдорф із "Пліткарки" чи Фібі Голлівел із "Всі жінки відьми": майже всі знаменитості того десятиліття стають головним модним натхненням, коли мова заходить про повернення блуз із воланами.

Ліндсі Лохан, 2000 рік
Ліндсі Лохан, 2000 рік

Блузи та топи з воланами і рюшами повернулися, та цього разу з виразною витонченістю, пов’язаною з текстилем і візерунками. Цій ностальгії ми завдячуємо головним подіумам світу: саме дизайнери запропонували нові рідкісні, сміливі та часто геніальні вироби, щоб належним чином відтворити цю тенденцію. У їхніх мудбордах сезону осінь-зима 2024/2025 можна було побачити варіанти блуз із воланами, характерні для 1990-х і 2000-х років. Очевидно, що саме бренд Chloé став лідером цієї бохо-революції з блузами пісочного кольору.

Jacquemus
Jacquemus

Авангардний бренд Ester Manas, відомий тим, що винайшов концепцію One Size Fits All, запропонував топ з рюшами та торочками, тоді як Jacquemus, вірні своєму елегантному та повсякденному стилю, представили модель з великими об’ємами та графічними деталями.

Ester Manas
Ester Manas

Коли новий тренд зʼявляється на подіумах, він швидко проникає в гардероби головних законодавиць моди. Це випадок Белли Гадід, яка з початку своїх стосунків з Аданом Бануелосом культивувала естетику Western, та наприкінці літа переключилася на бохо. У своєму Instagram знаменитість нещодавно опублікувала образ у флористичному топі від Valentino, доводячи, що цей стиль нікуди не подінеться.

Від блуз із квітковими аплікаціями до моделей із мереживними деталями: кожен виріб допоможе передати розслаблену та вільну сутність стилю бохо цієї осені. Поєднуйте їх з одягом з торочками, а також з джинсами з високою посадкою або довгими асиметричними спідницями. Аксесуари, як-от плетені шкіряні ремені та намиста з бісером, додадуть ідеальний завершальний штрих.

Blumarine
Blumarine

Khaite
Khaite

Vailant
Vailant

Roberto Cavalli
Roberto Cavalli

Chloe
Chloe

За матеріалами Vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.