До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спідниця-карго – наймодніше придбання 2023 року

Небагатьом тенденціям кінця 1990-х вдалося так успішно повернутися в гардероби модниць, як це зробили спідниці-карго. Цей вінтажний дизайн колись був звичайним явищем у гардеробах знаменитостей. Згадайте хоча б образи гурту Destiny Child, які рідко розлучалися зі своїм камуфляжним принтом та спідницями-карго в епоху альбому "Survivor". Зараз цей універсальний та практичний елемент гардероба знову повернувся на модні радари. Дизайнери у нових колекціях весна-літо 2023 пропонують вибирати короткі шкіряні та джинсові спідниці з величезними накладними кишенями, спідниці-парашути з нейлону до підлоги, а також варіанти у відтінках мілітарі з розрізом посередині.

Blumarine
Blumarine

Реклама

Завдяки нейтральним відтінкам і великій кількості об'ємних кишень, щоб тримати все необхідне при собі, спідниці-карго легко вписати у свій повсякденний гардероб. Носіть їх з укороченими топами, водолазками, що облягають фігуру, спортивними толстовками та худі, а також з футболками вільного крою та куртками з такими ж великими кишенями. Якщо в минулорічній колекції Miu Miu ми бачили ультракороткі спідниці, що ледве тримаються на стегнах, то в новому сезоні весна-літо 2023 року Міучча Прада вирішила трохи додати довжини й об'ємних кишень своїм популярним спідницям. Тим часом у колекції Louis Vuitton також з'явилися мініспідниці на блискавці з практичними кишенями, а Blumarine вирішили оспівати армійську естетику, запропонувавши довгі камуфляжні спідниці.

Miu Miu
Miu Miu

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Спідниці-карго – найбажаніша річ сезону, за якою вже почалося модне полювання. "Із середини грудня 2021 року до початку січня 2022-го ми спостерігаємо 204-відсотковий сплеск пошуку спідниць-карго", – розповідає менеджер платформи Depop Агустіна Панцоні. Якщо ви хочете продемонструвати своє знання модних тенденцій, то вам потрібна спідниця-карго, яка буде в тренді ще кілька сезонів поспіль. Придивіться до джинсової версії GCDS, спідниці-парашута Cinthiya Rowley, а також короткої версії Dion Lee.

Cunthia Rowley
Cunthia Rowley

Beautiful People
Beautiful People

GCDS
GCDS

Dion Lee
Dion Lee

Diesel
Diesel

Vogue.ua зібрав наймодніші спідниці-карго цього сезону.

<b>Rokh</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.