До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: як стильно носити білу спідницю цього серпня

Білі спідниці завжди є основою гардероба в спекотну погоду, а швидкий перегляд образів модниць з останніх світових Тижнів моди лише підтверджує цю теорію. Короткі, довгі, з рюшами та воланами, у стилі бохо або мінімалістичні, без додаткового декорування: vogue.ua розібрався, як стильно носити білу спідницю цього серпня.

Реклама

Нинішнє відродження стилю бохо почалося з дебютної колекції Чемени Камалі для Chloé сезону осінь-зима 2024/2025, яка черпала натхнення у 1970-х роках з великою кількістю романтичних рюшів, складок і мереживних вставок. Простий спосіб відчути химерність цього настрою — це мідіспідниці, прикрашені мереживом й англійською обробкою. Однак цього літа популярні не лише спідниці бохо: Aaron Esh, Louis Vuitton and Kiko Kostadinov стоять за естетикою "бульбашок", представивши спідниці bubble, схожі на хмаринки.

Цього літа в тренді не лише середня довжина. У своїй осінньо-зимовій колекції 2024/2025 Loewe представили гофровані багатоярусні мініспідниці Rah-Rah у парі з вишуканими предметами гардероба, такими як лофери та трикотажні вироби з V-подібним вирізом. Неможна говорити про білі мініспідниці, не згадуючи ефект "Суперників", оскільки прихильність Зендеї до tenniscore протягом престуру призвела до того, що плісировані спідниці яскраво повернулися в топ переліку найгарячіших тенденцій. Проте, якщо ваш особистий стиль більш мінімалістичний, ви можете підкреслити образ із приталеною максіспідницею, яку б схвалила Керолін Бессетт-Кеннеді.

Зазвичай білі спідниці вважаються виключно літньою річчю, яку носять із білим топом і босоніжками з ремінцями під час спеки, однак, як доводять модниці, їх насправді можна стилізувати кількома способами, щоб зробити менш "пляжними". Поєднуйте білу спідницю зі спортивним одягом у стилі ретро, ​​наприклад, сорочкою для регбі чи футболкою футболіста, шкіряною курткою та байкерськими черевиками або зробіть свою спідницю більш осінньою за допомогою масивного трикотажу світло-коричневого кольору.

Vogue.ua зібрав 4 білі спідниці, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Alaia
Alaia

Doen
Doen

Loewe
Loewe

CINQ A SEPT
CINQ A SEPT

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.