8 культових літніх речей за версією знаменитостей

Безліч зірок, серед яких Кендалл Дженнер, Гейлі Бібер і Дуа Ліпа, вирушили у відпустку — і дали нам змогу зазирнути в їхні валізи за допомогою своїх селфі на пляжі та біля басейну. Квітчаста сукня, бікіні в горошок та оверсайз-окуляри в ретрооправі: Vogue.ua зібрав 8 культових речей, які мають бути у літньому гардеробі цього сезону за версією зіркових дівчат.

Сукня з флористичним принтом

Тейлор Свіфт

Спекотне літо та квітковий візерунок — справжні синоніми. Тож не дивно, що Тейлор Свіфт зробила ставку саме на таку сукню, що ідеально підійде як для розслабленої прогулянки, так і для особливої нагоди. Співачка вибрала модель довжини міді від Dôen.

Купальник в горошок

Софія Річі

Класичний принт polka dot цього літа також знайшов своє місце і на різноманітних купальниках. Утім, стилізувати їх можна не тільки на пляжі, але і в місті: поєднайте топ з сорочкою вільного крою та улюбленими джортами, і модний базовий образ готовий.

Соломʼяна сумка

Кендалл Дженнер

Незалежно від того, чи збираєтесь ви цього літа поїхати до моря, чи плануєте взяти тиждень відпустки у заміському комплексі, солом'яні сумки — це необхідний аксесуар: підтверджує Кендалл Дженнер.

Анімалістичний принт

Трейсі Елліс Росс

Хижі принти знову переживають свій пік популярності. Цього літа вибирайте яскраві суцільні купальники, як у Трейсі Елліс Росс.

Яскрава бейсболка

Кендалл Дженнер

Правильно підібрані аксесуари здатні враз змінити весь образ, додавши йому необхідного настрою. Цього літа робіть ставку на яскраві головні убори, особливо — бейсболки, як у Кендалл Дженнер.

Обʼємні протисонцеві окуляри

Дакота Джонсон

Протисонцеві окуляри у стилі ретро — завжди гарна ідея. Дакота Джонсон надає перевагу великим авіаторам від Gucci.

Джинсові шорти

Дуа Ліпа

Довгі джинсові шорти, або джорти, залишаються одним з найбажаніших елементів літнього гардероба. Радимо звернути увагу на широкі та злегка розкльошені моделі.

Біла футболка

Гейлі Бібер

Швидкоплинні тренди не мають влади над базовою білою футболкою — вона залишається актуальною будь-якого сезону. Цього літа Гейлі Бібер обирає моделі з принтами та різноманітними написами.

За матеріалами vogue.co.uk.

Популярне на VOGUE