До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гороховий принт у колекціях весна-літо 2023

Інфантильний і задерикуватий гороховий принт, який був особливо популярний у 1950-х роках завдяки акторкам на кшталт Мерилін Монро та Софі Лорен, цього сезону весна-літо 2023 знову прикрашає колекції дизайнерів. Якщо раніше цей візерунок можна було помітити переважно на легких та делікатних тканинах, то тепер polka dot розмістився ще й на щільних фактурах, зокрема шкірі та денімі. У цьому сезоні горох зʼявився у колекціях брендів переважно у нейтральній або класичній кольоровій гамі. Дизайнери експериментували з розміром крапок, але в більшості випадків робили ставку на витончені невеликі горошини.

Chanel
Chanel

Реклама

Найбільше нам запам'яталася нова колекція Chanel, де моделі демонстрували твідові чорно-білі сукні А-силуету і шкіряні образи з делікатними цятками. Не менш ефектно виглядав шовковий брючний костюм розслабленого крою Saint Laurent, верхню і нижню частину якого можна носити окремо, щоб розставити акценти. Шанувальницям деніму цього сезону радимо придивитися до колекції Burberry, де з'явилися джинси та джинсові куртки з гороховим принтом, які бренд уміло комбінує з напівпрозорими блузами. Найромантичніші сукні цієї весни показали Proenza Schouler та Molly Goddard. Якщо першу ви можете носити щодня, то друга підійде для особливої нагоди — радимо додати під низ витончений бралет.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Saint Laurent
Saint Laurent

Burberry
Burberry

Molly Goddard
Molly Goddard

Vogue.ua зібрав найкраще вбрання з гороховим принтом цього сезону.

<b>ALESSANDRA RICH</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.