До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Наймодніші літні сумки цього року

Сумки — головний літній аксесуар, за допомогою якого можна оновити свій гардероб. Робіть ставку на делікатніші матеріали, як-от замша, в’язання гачком чи рафія, а також яскраву кольорову палітру, зокрема помаранчевий, жовтий чи зелений відтінки, для покрашення вашого літнього стилю. Плетені сумки з лози є практичним вибором для пляжного відпочинку чи прогулянки парком, тоді як місткі полотняні аксесуари стануть ідеальними супутниками для подорожей чи повсякденних справ. Сумки з кристалами теж мають місце у гардеробі, прикрашаючи навіть базове вбрання. Vogue.ua зібрав наймодніші літні сумки, які стануть вам у нагоді в новому сезоні.

Samkhai
Samkhai

Реклама

Новий корпоративний стиль

Помилково вважати, що сумки для робочого гардеробу мають бути лише строгої форми. У сучасному стилі дизайнери пропонують замість сумок-боксів вибирати розслабленіші моделі великого розміру, в які можна помістити все необхідне. Універсальний аксесуар великого розміру, як-от замшева сумка Khaite чи яскрава прямокутна модель Medea, — свіже рішення для корпоративного стилю.

The Row
The Row

<b>KHAITE</b>

Солом'яні сумки

Незалежно від того, чи збираєтесь ви цього літа поїхати до моря, чи плануєте взяти тиждень відпустки у заміському комплексі, солом'яні сумки — це необхідний аксесуар. Візьміть на замітку плетену сумку Loewe в базовому пшеничному кольорі чи новому блакитному відтінку, солом'яний кошик Jacquemus або обирайте модель Sensi Studio з ефектом омбре. До слова, саме речі з плавними кольоровими переходами є гучним трендом цього літа.

Jacquemus
Jacquemus

<b>SENSI STUDIO</b>

Для пікнику

Літо — найкращий період, щоб влаштувати у вихідні пікнік на свіжому повітрі. Саме для цього заходу дизайнери пропонують у новому сезоні придивитися до м'яких і яскравих сумок вільної форми. Сумка Prada в двокольорову клітинку, плетений рожевий тоут Marni та трикотажна модель Lastframe — надійні супутники для вашого відпочинку на природі.

Vivienne Tam
Vivienne Tam

<b>PRADA</b>

Маленька сумка через плече

Маленька сумка через плече — ідеальний аксесуар, коли йдеться про літні прогулянки чи романтичні побачення. Носіть її з квітковими сукнями і босоніжками-танга, брючними костюмами і кедами або з джинсами і маскулінними сорочками. Особливо нам подобається карамельна мінімалістична модель The Row Half Moon і варіант Acne Studios в модному відтінку лайма.

Acne Studios
Acne Studios

<b>THE ROW</b>

Ошатна сумка

Стрази та лелітки пасують не тільки для вечірніх виходів, а й можуть доповнити повсякденний літний образ. Насправді набагато цікавіше ошатні сумки виглядають з лаконічним вбранням, як акцентна деталь у образі. Спробуйте стилізувати мішечок Bottega Veneta з блискітками або металізовану сумку-кольчугу Paco Rabanne з джинсами та бавовняними сорочками — і ви побачите, як ефектно змінився ваш стиль.

Paco Rabanne
Paco Rabanne

<b>SIMONE ROCHA</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.