До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найтрендовіших штанів сезону весна-літо 2024

Колекції весна-літо 2024 були наповнені безліччю різноманітних варіантів штанів. Єдине, що їх об’єднувало, — це зосередження на візуальному подовженні ніг із поверненням високої посадки у поєднанні зі штанинами, що торкалися підлоги. Одним із найпопулярніших стилістичних трюків став акцент на винятковому крої та силуеті, у якому штани поєднувалися з простим укороченим топом, сорочкою або майкою. Vogue.ua зібрав путівник із 6 пар штанів, які будуть найпопулярнішими в 2024 році.

Надвисока посадка

Loewe
Loewe

Реклама

Штани з високою талією домінували в колекціях Alaïa, Hermès, Louis Vuitton, Saint Laurent та багатьох інших брендів. Loewe розробили новий модний силует із надвисокою посадкою, яка сягала лінії бра. Загальне правило для 2024 року таке: що вище, то краще.

Штани карго

Saint Laurent
Saint Laurent

Любите чи ненавидите їх, але не можна заперечувати, що штани карго повернулися у велику гру. Протягом останнього року вони були фаворитами знаменитостей: Ріанна, Дуа Ліпа, Емілі Ратаковскі, Гейлі Бібер, а також Джіджі та Белла Гадід — головні їхні шанувальниці. Одну із найефектніших моделей представили Saint Laurent, де штани отримали витончену, вишуканішу обробку, з високою талією, вузькими штанинами та практичним розташуванням кишень.

Смугастий принт

Coperni
Coperni

"Офісна сирена" — тренд, який ми спостерігали в колекціях весна-літо 2024, і багато дизайнерів шукали натхнення у стилі керівників. На шоу Boss моделі носили портфелі та краватки. Смужки є нейтральними в корпоративному світі, але костюм, який Наомі Кемпбелл вдягла на показі Coperni, може спонукати більш креативних людей інвестувати в пару смугастих штанів.

Мінімалізм

Ami
Ami

Пара штанів нейтрального кольору є розумною інвестицією в будь-який гардероб, і ця модель від Ami має трендове плісирування та позачасові класичні стрілки. Широкий фасон і велика довжина роблять цей мінімалістичний стиль ще більш розкішним.

Повернення вельвету

The Row
The Row

Завжди можна довіритися The Row, щоб дати нове прочитання забутим елементам гардероба, і цього сезону бренд звернув увагу на вельвет. Ключ до того, щоб цей матеріал виглядав сучасно у 2024 році, — вибрати пару м’яко розкльошених та довгих обʼємних штанів.

Чорний колір

Prada
Prada

Міучча Прада та Раф Сімонс представили звужені чорні штани, а фінальний образ у їхній колекції весна-літо 2024 став ідеальним прикладом того, як стилізувати такий фасон. Модель Джулія Нобіс закрила показ у чорній парі із заправленим у штани однобортним жакетом, лакованими дербі та вірусною сумкою з рюшами, натхнену дизайном, який вперше створив Маріо Прада в 1913 році.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.