До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Червоні штани — головна альтернатива класичним чорним цього сезону

Головний колір 2023-го, червоний продовжує пробиватися в наші гардероби і цього року. Коричневі джинси пішли в минуле, і настала черга червоних штанів залишити свій слід у сучасній моді. Незалежно від того, чи це джинси, атласні моделі, карго або кльош, червоні штани є помітним трендом і будуть частиною зіркових образів сезону весна-літо 2024.

Hermes
Hermes

Реклама

На подіумах штани цього модного кольору з’явилися у безлічі варіантів. Hermès і Burberry представили їх в ажурних монохромних образах. Французький бренд радить носити їх із поясом і прозорим топом, а британський Дім моди доповнив їх сріблястими деталями.

Burberry
Burberry

Емілі Ратаковскі носить червоні штани в елегантному ансамблі з білою сорочкою та жовтими атласними туфлями. Що стосується Карли Бруні, то вона вибрала red total look, підкресливши силует чорним пальтом та стриманими аксесуарами.

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі

Карла Бруні
Карла Бруні

Дуа Ліпа робить ставку на штани карго в поєднанні зі шкіряною курткою великого розміру в байкерському стилі. Алекса Чанг, беззаперечна модна експертка, одягла червоні джинси прямого крою, які вона майстерно поєднала з темно-синім светром і чорними лоферами, довівши, що комфорт не конкурує з елегантністю.

Дуа Ліпа
Дуа Ліпа

Алекса Чанг
Алекса Чанг

Вікторія Бекхем, королева британської моди та любителька наддовгих штанів, знає, що немає вишуканішого одягу, ніж атласна пара червоного кольору. Щоб завершити образ, дизайнерка пов’язала шовкову хустку як ремінь. У своєму гардеробі Кендалл Дженнер вже давно має червоні джинси. Модель римує їх із чорним взуттям Dr. Martens із характерними жовтими швами.

Вікторія Бекгем
Вікторія Бекгем

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.