До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів носити штани карго цього сезону

Одна з радощів вуличного стилю спостерігати за тим, як модниці та знаменитості перетворюють звичайні речі на пам’ятні модні моменти. До прикладу, штани карго: цього сезону Гейлі Бібер, Емілі Ратаковскі та безліч відвідувачів Тижнів моди продемонстрували, наскільки гламурними можуть бути ці практичні штани, а також різні способи їхньої стилізації.

Реклама

Крім традиційного карго з камуфляжним принтом, штани з великими кишенями зазнали серйозних змін. У колекції весна-літо 2024 Dries Van Noten представили карго в різних моделях, зокрема в стилі ретро, а JW Anderson продемонстрували кілька джинсових образів. Зі свого боку, Saint Laurent зробили ставку на вечірні образи з карго з високою посадкою в поєднанні з прозорими блузами.

До недавнього часу штани карго здебільшого асоціювалися з туристичним одягом або естетикою "нульових", утім цьогоріч вони більше нагадують сучасний гардероб, що пасує як для формальних зустрічей, так і для більш розслаблених, щоденних виходів.

Vogue.ua зібрав наймодніші виходи streetstyle-зірок та підготував 5 небанальних поєднань зі штанами карго, які варто опробувати цієї весни

Широкі карго зі шкіряною курткою

З блейзером і туфлями з гострим мисом

Джинсові штани карго з університетським бомбером

ʼ

З довгим пальтом і кросівками

Із трикотажем та золотими прикрасами

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.