До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренд: велике повернення кюлотів

Забуті на деякий час, кюлоти, здається, повертаються у світ моди. Штани, розроблені Полем Пуаре в 1900 році та відновлені через кілька років Ельзою Скіапареллі та ІвомСен-Лораном, поєднують практичність і елегантність, комбінуючи в одному дизайні спідницю та довгі шорти-бермуди. У поєднанні з блейзером або спортивною курткою, шкірою або денімом, кюлоти ідеально пасують для весняно-літнього гардероба. Vogue.uaзʼясував, з чим ефектно римувати кюлоти вже зараз.

Tod's
Tod's

Реклама

Цей тип штанів можна було побачити в монохромних образах на показах колекцій сезону весна-літо 2024. Tod's представили вбрання цитринового відтінку, а Kenzo показали чорні кюлоти в поєднанні з топом із баскою.

Kenzo
Kenzo

До цієї тенденції приєдналися і знаменитості. У Нью-Йорку Наомі Воттсзʼявилася в темних кюлотах у комбінації з атласною сорочкою. Streetstyle-зірки теж не залишилися осторонь: Лея Сфез вибрала шкіряні кюлоти, а ГресГанем — джинсову модель.

Денімовікюлоти + блейзер

Джинсові кюлоти ідеально пасують для демонстрації улюбленого взуття, наприклад, зручних туфель Мері-Джейн на підборах, які чудово поєднуються з сорочкою відтінку Babyblue і блейзером великого розміру.

Чорно-біла класика

Наомі Воттс носить чорні кюлоти, демонструючи туфлі на високих підборах у тон. Додайте до штанів білу атласну сорочку, елегантну та вишукану з ноткою оригінальності.

Зі шкіряною курткою і босоніжками

Якщо ви шукаєте щось менш офіційне, шкіряні кюлоти пасуватимуть майже до будь-якого стилю. Носіть їх із шкіряною курткою та чорними туфлями на підборах, щоб створити менш традиційний образ, не втрачаючи при цьому елегантності.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.