До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Переможе любов: український бренд OMELIA випустив дроп на підтримку ЛГБТІК+ спільноти

Український редизайн-бренд з Києва OMELIA випустив спеціальний дроп спрямований на підтримку ЛГБТІК+ спільноти в Україні, а також щоб привернути увагу до пригнічення прав і свобод ЛГБТІК+ людей.

Реклама

Місія OMELIA — демонструвати красу в її різноманітності. Проєкти, які продюсує бренд, покликані підвищити рівень толерантності й прийняття серед аудиторії. Бренд не розділяє людей за зовнішністю, ґендером або расою. Окрім того, OMELIA переробляє вінтажні та стокові сорочки. Отже не забруднює планету відходами перевиробництва і дарує речам друге життя.

Бренд випустив дроп "Переможе — любов!", аби підтримати ЛГБТІК+ людей в Україні, а також, щоб привернути увагу до пригнічення їхніх прав і свобод. "Війна руйнує не тільки міста і людські долі, війна змінює і прискорює всі процеси в суспільстві. Сьогодні ЛГБТІК+ люди на рівні з іншими захищають Україну, героїчно віддають свої життя, але не мають тих прав, що мають інші громадяни, — кажуть в OMELIA. — Майбутнє настає вже сьогодні, й зміни потрібні вже зараз. Зробимо стільки кроків назустріч одне одному, щоб можна було дотягнутись і обійнятись. В новій Україні не має бути місця для ненависті та розділення людей залежно від їхньої сексуальної орієнтації".

У дропі "Переможе — любов!" одна біла сорочка з великим вирізаним серцем на спинці та декором у вигляді маленьких троянд. Більша частина троянд біла, менша кольорова, всі квітки викладені у серця і щільно тримаються одна за одну. Сорочка доступна у стандартній розмірній сітці, а також в oversize-форматі. Речі з нового дропу підходять усім ґендерам.

"Мене звати Костянтин Омеля і я гей. Можливо це і є мій перший публічний камінг-аут. Я хочу заявити про те, що все своє життя я відчуваю себе вигнанцем із суспільства за ознакою причетності до ЛГБТІК+ спільноти. Я не маю достатніх прав, щоб жити тим життям, яким хочу, — каже засновник бренду. — Необхідні зміни в законодавстві й більше інформації про те, хто такі ЛГБТІК+, бо незнання викликає агресію у суспільстві. Нехай ця сорочка у вашому гардеробі говорить про вашу позицію і цінності".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.