До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 10 наймодніших речей травня

Травень не лише останній місяць весни, а й один із найкрасивіших у році. Природа навколо нарешті оживає, а пахощі квітучих дерев піднімають моментально настрій. Відчувається це і на наших гардеробах, коли хочеться додати в образи кольору, принтів і легкості. Ми подивилися, що на травень нам пропонують українські бренди.

Bevza весна-літо 2024
Bevza весна-літо 2024

Реклама

Тренч INLYLAND

Дизайнерка Інна Грицик, засновниця бренду INLYLAND, у новій весняно-літній колекції представила лаконічний тренч вільного крою, який влучно доповнить і ділові образи, і більш романтичні. Нам подобається його поєднання з ніжними сукнями довжини міді та зручним взуттям на пласкій підошві.

Сукня Poustovit

Фірмова романтичність Poustovit просто створена для квітучого травня. Гуляти вулицями улюблених міст дизайнерка Лілія Пустовіт пропонує в білосніжній котоновій сукні, яка нагадує водночас і про елегантність 1950-х років завдяки пишній спідниці, і про мінімалізм 1990-х — важливий час, який вплинув на естетику цього українського бренду.

Шорти + жилет COOSH

Український бренд COOSH знайшов свою ідеальну формулу для тих, кому влітку треба ходити в офіс — замість костюмів-двійок у новій колекції марка пропонує сети з подовжених шортів та оверсайз-жилету. Для шанувальників мінімалізму та архітектурних форм — знахідка сезону.

Блуза Salon Reading

Salon Reading — нове ім'я у світі української моди, але за пару місяців бренд стилістки Маргарити Мурадової вже встиг знайти своїх щирих шанувальниць, яким близько поєднання чуттєвості та розслабленості в гардеробі. Додати цих відчуттів у травневі образи допоможе прозора блузка в найкращих традиціях 1990-х років.

Майка BEVZA

Все геніальне — просто, а сама звичайна біла майка може стати основою образу. В новій колекції BEVZA ми знайшли ідеальну — прикрашену монограмою з літерою "В". Бренд зараз активно працює над впізнаваністю цього візуального елементу, щоб з першого погляду було зрозуміло, що це Bevza, що це Made in Ukraine.

Комбінезон Black Sea Tribe

Бал Met Gala 2024, червона доріжка якого була просто усіяна бутонами різноманітних форм та розмірів, нагадав, що весна та флористичні мотиви — це вічна класика, яка працює. Одеська марка Black Sea Tribe додала до цього поєднання фірмового кокетства, представивши кетсьют з відкритою спиною, усіяний дрібним квітковим малюнком.

Жакет Le Charmie

Полегшувати звичний гардероб можна по-різному. Бренд Le Charmie цієї весни пропонує під іншим кутом подивитися на жакет — річ, яка у нас асоціюється з чимось суворим та формальним. У новій колекції марка представила його версію з відкритою спиною.

Прозорі балетки Lookie Atelier

У теплий сезон тренд на прозорість тільки набирає обертів, а почати знайомство з ним можна за допомогою напівпрозорого взуття. Український бренд Lookie Atelier у новій колекції якраз зробив ставку на невагомість — сітчасті балетки виконані на колодці ортопедичної форми, з прозорої сітки, з мінімально необхідними підборами та супінованою устілкою, щоб ніщо не заважало нам насолоджуватися цим травнем.

Топ BOBKOVA

Один із найгарніших принтів цього сезону представив бренд BOBKOVA, надихнувшись українською мальвою. Над його створенням дизайнерка Крістіна Бобкова працювала разом із художницею Поліною Мороз — від цих розмитих, ніби акварельних фарб віє легкістю та свіжістю, які хочеться додати у власний гардероб. У колекції Bobkova весна-літо 2024 цей малюнок представлений і на сукнях, і на шовкових сетах, і на прикрасах.

Сукня на бретельках Total White

Складно знайти щось більш жіночне, але водночас делікатне, ніж сліп-дрес на тонких бретельках. Свою версію ідеального травневого вбрання в новому круїзному дропі представив бренд Total White, поєднавши натуральний льон з напівпрозорою віскозою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.