До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд BOBKOVA показав нову весняну колекцію у Києві

BOBKOVA презентували нову лімітовану весняну капсулу, розроблену спеціально до Великодня. Колекція натхненна садами та любов'ю дизайнерки до садівництва. Ключовим квітковим елементом колекції стала мальва, а познайомитися з колекцією ближче мали можливість гості благодійного пікніка, під час якого і відбувся показ капсули.

Реклама

Відбувся Великодній благодійний пікнік у затишному дворику, який розташований на історичній території заповідника Софія Київська. Саме тут гості поринули у чарівну атмосферу свята надії та віри. Квіткова фотозона перенесла гостей до української оселі з галявиною польових квітів. Показ весняно-літньої колекції відбувся під трек Анастасії Воган, створений ексклюзивно для BOBKOVA. А принт з мальвою, яка є оберегом домівки від ворогів та захистом від хвороб, для колекції створила українська художниця Поліна Мороз.

Сукні з квітковими аплікаціями, костюмні шовкові двійки з використанням принта з мальвою підкреслили силу та жіночність, які лежать в основі бренду BOBKOVA. Легкі бавовняні брючні костюми, сукні, прикрашені квітами ручної роботи, шопери та апсайкл-футболки були розроблені для заміського відпочинку або дружнього вечора. Незавершені деталі, видимі стібки, необроблені шви — акцент на ручне виробництво бренду, який показує ознаки неідеальності та забезпечує унікальність кожного виробу. Основними кольорами колекції стали ванільний, лаймовий, рожевий, бежевий, буйний зелений та сонячно-жовтий.

Аксесуарами, які доповнили колекцію, стали порцелянові сережки та брошки від української керамістки Євгенії Кузнєцової. Дівчина провела благодійний майстер-клас для гостей з виготовлення порцелянових мальв. Так, гості могли задонатити, щоб допомогти дітям із тяжкими захворюваннями із фонду "Запорука", яким уже багато років опікується BOBKOVA.

Фото: Ден Бобров

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.