До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Довершена незавершеність: нова колекція LITKOVSKA

Лейтмотивом колекції Pre-Spring 2024 є концепція "незавершеності" як абсолютної свободи, вибору, який кожен здатен робити сам. Війна принесла в життя українців непевність: вони роблять вирішальний вибір щодня, покидаючи справи, які втратили пріоритет, та починаючи щось нове, не озираючись назад. У цьому швидкоплинному світі незавершеність представляє найбільш щиру форму існування.

Реклама

Одяг LITKOVSKA завжди вирізнявся естетизованою незавершеністю, яку можна побачити в необроблених краях, асиметричних елементах і незакінчених кишенях. Для дизайнерки Лілії Літковської кожен власник речей бренду — співавтор, бо саме його історія, погляд, особистий стиль роблять одяг повноцінним і "живим".

Дві ключові риси колекції LITKOVSKA Pre-Spring 2024 — деконструйовані чоловічі костюми та переосмислення української спадщини. Костюм з чоловічого плеча одночасно підкреслює тендітність жіночої фігури та нагадує про її внутрішню силу і самостійність. Чоловіча енергія, що ніби обіймає жінку, майстерно втілена у знакових силуетах LITKOVSKA, які вирізняються чіткими лініями і об'ємною посадкою. А ще несподіваними вкрапленнями щирої, неприкритої ніжності.

Колекція Pre-Spring 2024 демонструє, що делікатність може і має бути частиною яскравої особистості. Ця ідея втілена в жакетах з м’якою лінією плеча, сукнях зі сміливим вирізом та знаковому для LITKOVSKA драпуванні. Кольори — поза часом та гендерними стереотипами: від класичних відтінків сірого і блакитного до яскравого, спокусливого червоного.

Поєднуючи знакові мінімалістичні силуети та яскраві акценти, натхнені українською традиційною культурою, LITKOVSKA привносить таємничість та глибину народної спадщини у сучасне життя. Лялька-мотанка символізує процвітання, добро та надію — простий, але потужний образ, що додає колекції духовну складову, втілену у вигляді мотузкової підвіски з намистом. Історії, які розповідає LITKOVSKA, об’єднують жінок, вписуючись у різні плани, гардероби та стилі життя.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.