КУПИТИ КВИТКИ

Підбори восени? Kitten heels – найкращий вибір цього сезону

Підбори kitten heels давно обирають поціновувачі взуття на плоскій підошві. Такі підбори дають ефект подовження силуету та елегантності, не травмують ноги та не змушують йти на компроміси зі стилем. Цієї осені чоботи на kitten heels – ідеальний варіант, аби бути на висоті.

Getty Images
Getty Images

Реклама.

Сучасні модниці обирають високі шкіряні чоботи на kitten heels. Поєднують їх з будь-чим: тренчами, пальтами, штанами та спідницями. Найпопулярнішими серед стритстайл-ентузіастів є чоботи з текстурним принтом під зміїну шкіру. Також часто обирають ботильйони з леопардовим принтом.

Getty Images
Getty Images

Getty Images
Getty Images

Getty Images
Getty Images

Хоча найчастіше обирають саме високі чорні чоботи, не менш гарним варіантом є білі моделі. Вони стають акцентним елементом образу і найбільш влучно поєднуються з шортами або мініспідницями та сукнями. із синіми джинсами це взуття таож вельми доречне, та все ж пріоритетними для стилізацій кольорами залишаються коричневий та сірий.

Getty Images
Getty Images

Загалом kitten heels в чоботах – це тонкі підбори заввишки до трьох сантиметрів. Тому актуальні нині ковбойські чоботи у варіаціях з тонкими підборами теж належать до цього тренду. Залишилося обрати свою ідеальну модель й взувати її чи не щодня, адже це найзручніші підбори з усіх можливих!

Aeyde
Aeyde

Khaite
Khaite

Toteme
Toteme

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.