КУПИТИ КВИТКИ

Найкрасивіші прозорі речі сезону осінь-зима 2024/2025

Chloe

Серед головних тенденцій сезону осінь-зима 2024/2025 – повернення до бохо-шику з його повітряними напівпрозорими тканинами. Для найсміливіших модниць чи тих, хто віддає перевагу більш витонченим і стриманим штрихам, прозорі матеріали — це той універсальний тренд, який обіцяє проникнути в усі найбажаніші образи сезону. Дизайнери вже підтвердили: прозорі тканини не тільки будуть присутні, але й стануть основою гардеробу. Vogue.ua зібрав найкрасивіші образи з прозорими речами сезону осінь-зима 2024/2025.

Структуровані сукні з грою обʼємів

Alaїа
Alaїа

Реклама.

Valentino
Valentino

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Бренди грають із прозорими тканинами, додаючи їх у найвишуканіші довгі сукні, щоб підвищити рівень вишуканості. Alaїа представили модель білого кольору, в якій дизайн передбачав поєднання двох частин, верхньої та мішкуватої нижньої, що збільшило рух завдяки об’єму. Valentino з їхньою повністю чорною колекцією, яку вони представили в Парижі, вибрали прозору тканину для довгої сукні, спідниця якої була доповнена рюшами. Victoria Beckham більше схилялися до функціональності та зробили ставку на прозорі матеріали для драпірування.

Прозорі тканини, прикрашені кристалами

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Gucci
Gucci

Stella McCartney
Stella McCartney

Ralph Lauren
Ralph Lauren

Цього сезону прозорі тканини всипані дрібними кристалами або стразами, що створює ефект зірок на тілі або невеликих малюнків, схожих на витвір мистецтва. Ralph Lauren представили топи з бісером, Stella McCartney продемонстрували мінісукню з геометричним принтом із страз, Louis Vuitton пішли на ризик і поєднали прозорі сукні з лелітками із легінсами, а Gucci, зі свого боку, зберегли новий мінімалізм та поєднали нижню білизну з довгою блискучою сукнею.

"Голі" спідниці

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Fendi
Fendi

Saint Laurent
Saint Laurent

Цей тип одягу грає на балансі між показаним і прихованим, створюючи цікаві вбрання – тут ми маємо подякувати Міуччі Прада та фурору через тренд "без штанів", який зайняв центральне місце у 2023 році. Прозорі спідниці дають можливість експериментувати з багатошаровістю, як продемонстрували Fendi, поєднавши свою модель з чорними легінсами та високими чоботами. Saint Laurent вразили публіку своєю колекцією осінь-зима 2024/2025, у якій прозорий тюль знайшов своє місце в переважній більшості образів. Dries Van Noten же схилилися до контрасту між романтичною "голою" спідницею та більш зимовими тканинами.

Напівпрозорий трикотаж

Acne Studios
Acne Studios

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Прозорі тканини проникають і в зимовий сезон, знаходячи себе у тонких светрах із V-подібним вирізом, які перекривають мікрошорти, як у Acne Studios. Proenza Schouler, зі свого боку, грають із прозорим трикотажем, поєднуючи його з легінсами та вузькими штанами.

Прозорий топ як основа для найвишуканіших образів

Giorgio Armani
Giorgio Armani

Chanel
Chanel

Versace
Versace

Класика, коли йдеться про використання прозорих матеріалів, – створення багатошарових вбрань. Базою для своїх образів Chanel зробили прозорі топи, прикрашені стразами. Giorgio Armani також вибрали прозорість для своїх сорочок у різних кольорах, а Versace показали образ у стилі препі із сорочкою з білими комірцем та манжетами, яка поєднувалася з сукнею з розрізами.

Повернення "голої" сукні

Chloe
Chloe

Ferragamo
Ferragamo

Valentino
Valentino

"Гола" сукня гучно повертається. Цей культовий витвір, який грає з чуттєвістю моди 1990-х років, знову набирає популярності в сезоні осінь-зима 2024/2025, закріплюючись як символ розширення можливостей, зухвалості та витонченості. Valentino та Ferragamo зробили особливий акцент на вирізах, як в області живота у перших, так і на перебільшенні V-подібного вирізу у других. Мереживо набуло життєво важливого значення у Chloé і Gucci, які представили своє бачення "голих" суконь-сліпів.

Багатошаровість

Valentino
Valentino

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Робити ставку на прозорі тканини в багатошарових образах – ще один варіант, представлений серед пропозицій цієї осені. Valentino показали сукню, яка відкрила базові деталі образу. Alberta Ferretti, з іншого боку, включили шари тюлю в свої атласні сукні.

Особливі деталі

Diesel
Diesel

Stella McCartney
Stella McCartney

У цьому сезоні найбільш особливими деталями є фундаментальні вироби, а прозорі тканини тільки надають характерну відмінність цим пропозиціям. Diesel доповнили ними свої джинси, а Stella McCartney поєднали прозорий пояс колготок із спідницями-олівцями, демонструючи свій досвід у пошитті одягу.

За матеріалами Vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.