До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Довгий тренч: як стильно носити головний плащ першої половини осені

Що довше ви маєте у своєму гардеробі класичний довгий тренч, то довше вас не турбуватиме питання, що накинути зверху для прогулянки містом ранньої осені. Завжди актуальні моделі тренчів повторюються із сезону в сезон, а от те, з якими речами ви їх поєднаєте, все ж змінюється. Ми вирішили акцентувати на трьох основних трендах 2024 року, які стильно доповнить тренч, врятувавши від першої осінньої прохолоди.

Launchmetrics
Launchmetrics

Реклама

Launchmetrics
Launchmetrics

З балетками Mary Jane та шкарпетками

Поєднання шкарпеток та взуття зараз є не лише питанням комфорту, а й показником стилю. Білі шкарпетки цього року вважаються повноцінним аксесуаром, а балетки Mary Jane — найвишуканішим варіантом серед балеток, які підкреслюють жіночність та надають образу вишуканості. Восени спробуйте взути балетки зі шкарпетками під сукню або спідницю завдовжки до коліна, а зверху накиньте тренч, зафіксувавши його на талії. Образ у стилі Одрі Хепберн гарантований.

Launchmetrics
Launchmetrics

З ботильйонами та голими ногами

Ботильйони потрапили у тренди взуття сезону осінь-зима 2024/2025, а голі ноги є вже звичним модним трюком — разом із довгою футболкою, сорочкою чи светром. Вдягніть зверху тренч і ви отримаєте стильну багатошаровість та гру пропорцій і текстур. Здається, за це ми й цінуємо прохолодний сезон — за можливість нашаровувати улюблені елементи одягу та з комфортом проводити в них цілий день.

Launchmetrics
Launchmetrics

З шортами бермудами та сорочкою

Не варто прощатися з бермудами! Ці вільні довгі шорти залишаються з нами далі, адже тепер їх можна носити з колготками. Шорти бермуди цієї осені створять стильний дует з вільною сорочкою. Вдягніть зверху оверсайз-тренч — і отримаєте розслаблений та цікавий повсякденний образ.

Launchmetrics
Launchmetrics

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.