КУПИТИ КВИТКИ

Сукня з довгими рукавами: 6 наймодніших варіантів на осінь-зиму 2024/2025

Холодна осінь вже тут і це прозорий натяк на те, що час вдягати сукні з довгими рукавами. На осінньо-зимовий період льон та шовк поступаються місцем трикотажу, вовні та оксамиту. Цього сезону сукня, як один з головних елементів гардероба, має декілька актуальних фасонів, які гарно поєднуються з верхнім одягом та осіннім взуттям. Ось 6 наймодніших суконь з довгими рукавами на осінь-зиму 2024/2025.

Valentina Frugiuele/Getty Images
Valentina Frugiuele/Getty Images

Реклама.

Леопардова максісукня + туфлі на плоскій підошві

Леопард є одним з наймодніших принтів осені-зими 2024/2025, тому його ми бачитимемо на сукнях, пальтах, взутті та сумках. Започаткований Крістіаном Діором тренд на шифонові сукні з хижим малюнком надихнув сучасних стилістів та дизайнерів на сезонні повсякденні образи. Тому не проходьте повз вишукану леопардову максісукню, яку можна доповнити балетками.

Getty Images
Getty Images

Обтисла сукня з квадратним декольте

Dolce & Gabbana, Versace та Max Mara представили на подіумах мідісукні з довгими рукавами та квадратним декольте. Фасон, що підкреслює вигини тіла, огортає надзвичайно спокусливим шармом. Сукню обирайте у трендовому бордовому відтінку. Ідеальним поєднанням до сукні стануть чоботи-панчохи шоколадного відтінку.

Photo: Valentina Frugiuele
Photo: Valentina Frugiuele

Трикотажна сукня з рукавами-дзвіночками

Вовняна сукня є безумовним прикладом комфорту та тепла. А ще – з такою сукнею можна створити бездоганний образ. Оберіть модель нейтрального кольору в рубчик з подовженими рукавами-дзвіночками. Доповніть образ широким ременем не талії та чоботами з анімалістичним принтом. Стилізація у стилі бохо готова.

Photo: 305pics
Photo: 305pics

Оксамитова сукня

Оксамитову сукню з довгими рукавами передусім представили бренди Gucci, Akris та Anna Sui. У темно-синьому, бордовому та смарагдовому відтінках вона має особливо чарівний вигляд. Модель з вільним верхом та широкими рукавами можна стилізувати з білою сорочкою.

Getty Images
Getty Images

Франческа Рагаззі. Photo: Getty Images
Франческа Рагаззі. Photo: Getty Images

Чорна максісукня + лофери

Чорна сукня з довгими рукавами може бути мінімалістичною й одночасно мати акцентні деталі, як-от білі рюші на подолі. Також можна обрати сукню з бахромою на рукавах чи модель з плісируванням. Доповніть таку сукню мінімалістичними лоферами.

Acielle/Style Du Monde
Acielle/Style Du Monde

Твідова мінісукня-пальто

Елегантна, як сукня. Тепла, як пальто. Універсальна та практична сукня-пальто є ідеальним одягом для осені, особливо якщо вона виконана з твіду – символічної тканини холодної пори року. Таку коротку приталену сукню із блискавкою спереду можна носити з прозорими колготками та високими чоботами на підборах, щоб бути прикладом сучасного стилю.

Photo: Edward Berthelot
Photo: Edward Berthelot

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.