До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весняна енергія: кава зі смаком квітів від Fresh Black

Український бренд кави Fresh Black випустив колекцію дріпів Kvit Drip, присвячену природі, її оновленню та тому, як це впливає на людей. До колекції увійшли п’ять унікальних дріпів, кожен із яких має особливий смак, доповнений польовими квітами, фруктами та ягодами.

Реклама

Основним джерелом натхнення стали символи природи, закодовані в ілюстраціях до дріпів. Це земля, вода, граблі та навіть баранячі ріжки. "Кожна ілюстрація несе в собі особливий сенс землеробства: ми саджаємо рослини, доглядаємо за ними, поливаємо, охороняємо і збираємо плоди, насолоджуємося", — розповіла авторка ілюстрацій Мирослава Шевченко.

Також Fresh Black надихнули веснянки, що оспівують весняно-літню магію, яка відбувається щороку. "Мені дуже пощастило, адже завдяки нашій культурі, фольклору, творчій спадщині я завжди можу знайти натхнення. Так, власне, веснянки та особливе місце квітучості й родючості землі в нашій культурі стали натхненням для Kvit Drip. Веснянка — це унікальна спадщина нашої культури, яка висвітлює важливий зв'язок між людиною і землею. Період цвітіння — це не тільки про квіти назовні, це й про квіти всередині кожного з нас", — розповіла про концепцію Kvit Drip артдиректорка Fresh Black Анна Гудвін. Фотографкою виступила Ліза Походнова, а оформленням квітів займалася флористка Олена Образ.

Особливість кави ще й у тому, що кожний пакунок колекції має спеціальну листівку. Її можна посадити, і з неї виростуть квіти. Для цього потрібно лише порвати листівку на маленькі шматочки, присипати їх ґрунтом та полити. "Kvit Drip — не тільки візуальна краса, а й буквальна, бо кожна людина може посадити листівку і виростити квіти у себе на підвіконні, в саду або ж біля будинку", — коментує проджект-менеджерка Fresh Black Юлія Савенко.

За словами Олександра Скока, директора виробництва Fresh Black, кожен дріп — це окрема подорож, і всі супроводжують різні емоції. Наче слухаєш альбом улюбленого виконавця, смакуючи та проживаючи кожен трек. Зрозуміти смаки Kvit Drip простіше за все через метафоричні історії, що супроводжують дріпи.

"Ми у Fresh Black хочемо відкривати людям нові смаки. Бо кава — це неймовірний продукт, у якому можна знайти тисячі смакових поєднань — квіткові, фруктові, ягідні, цитрусові, горіхові, шоколадні. Kvit Drip — це наша розмова про квіткові смаки через поєднання кави і світу рослин", — прокоментував Віктор Шраменко, фаундер Fresh Black.

<b>Fresh Black</b>

Придбати Kvit Drip можна на сайті Fresh Black, а також у маркетплейсі Rozetka. Слідкувати за новинками бренду можна в його інстаграмі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.