До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Суперлюди: українські військові в інклюзивному проєкті Damirli х Superhumans

У співробітництві з організацією Superhumans, що опікується реабілітацією поранених військових, бренд чоловічого одягу від дизайнерки Ельвіри Гасанової представляє спільний благодійний проєкт. Моделями в рекламній кампанії нової колекції Damirli стали військові ЗСУ, які втратили кінцівки під час бойових дій та проходять реабілітацію. Мета кампейну — продемонструвати, що після важких поранень життя людини може і має продовжуватись у тому самому ритмі, що і раніше.

Реклама

Сучасні високотехнологічні протези, як ті, індивідуальний підбір яких фінансують у Superhumans, не обмежують людину в повсякденному житті та цілком відповідають сучасним потребам. Фотосесія покликана акцентувати увагу на тому, що власники протезів — красиві, сильні чоловіки із особливостями, що не мають бути зведені лише до їхніх поранень.

Дизайнерка Ельвіра Гасанова пояснює: "Я довгий час стежила за діяльністю Superhumans, захоплюючись обсягом допомоги, що надходить захисникам України. Співробітництво почалося з донату 150 000 гривень до фонду від імені бренду, а згодом виникла ідея організувати спільний соціальний проєкт. Ми хочемо показати, як важливо бачити військових не через призму їхніх травм. Війна принесла в Україну багато горя, і ми всі наразі вчимося з цим жити. Припинити сприймати протези як заборонену тему — один з найважливіших кроків до психологічної реабілітації поранених військових".

Разом із релізом нового лукбука бренд Damirli запускає краудфандингову кампанію для збору коштів на підтримку Superhumans. До фонду також передадуть відсоток від продажів колекції.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.