До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Що на сніданок: аvo-кейк, покроковий рецепт із фото

Avo-cake — це поєднання авокадо-тосту з панкейком, яке, втім, не залишає почуття провини за надмірні гастрономічні радощі. Рецепт авокадо-панкейка — від зіркової візажистки Наталії Стрільчук.

"Не тостом єдиним", — каже Наталія Стрільчук, яка вибудувала здорові стосунки з їжею та тілом. Зіркова візажистка відкрила в собі кулінарний талант і ділиться простими та ефектними рецептами, які може повторити кожен. Спробуйте приготувати на сніданок авокадо-панкейки, чудові на смак та красиві в подачі.

Реклама

Інгредієнти

  • 2 великих авокадо
  • 2 яйця
  • 100 г масла гхі
  • 20 г шпинату
  • 3 г солі
  • Розпушувач тіста
  • 100 г меду
  • 2 склянки борошна
  • Грецький йогурт

Приготування

В блендері робимо пюре з авокадо.

Додаємо туди шпинат, жовтки, розтоплене масло, мед, збиваємо.

Додаємо борошно та розпушувач.

В окремій ємності збиваємо білки до густої однорідної текстури.

Дуже ніжно лопаточкою обʼєднуємо білки та аво-суміш.

Розігріваємо сковорідку та починаємо смажити млинці на середньому вогні. Викладаємо тісто ложкою та смажимо 2-3 хвилини до появи бульбашок на поверхні.

Дуже ніжно перевертаємо та смажимо так само 2-3 хв.

Викладаємо панкейки на американський манір високою гіркою.

Зверху кладемо ложку йогурту та поливаємо медом.

Прикрашаємо ягодами та цедрою лайму.

Avo-кейк готовий, текстура має бути надзвичайно ніжна. Можна насолоджуватися як смаком панкейків, так і відчуттям чистої совісті.

Фото: Дмитро Бахта

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.