До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Забудьте про Ейдана: ось колишні Керрі Бредшоу, які заслуговують на другий шанс

Містер Біг на небесах в оточенні рідкісних стейків і сигар, а Ейдан Шоу гуляє по землі, цілуючи Керрі! Але не всі прихильники серіалу "Секс і місто" радіють поверненню колишнього бойфренда Керрі в шоу "І просто так...". Скільки ще епізодів потрібно дати парі, яка не могла домовитися про куріння, миття підлоги, моногамію чи шлюб?

У мережі стрімко розгортається дискусія про те, якого колишнього хлопця Бредшоу справді слід було повернути. Згадаємо фаворитів серед тих, з ким зустрічалася героїня Сари Джессіки Паркер.

Реклама

Сет Робінсон

"То чому ти в терапії, серйозно?" — Керрі запитала Сета після того, як вони зустрілися в кімнаті очікування їхнього спільного терапевта. "У мене справді дуже дивні стосунки з жінками, — відповідає він. — Після того, як я сплю з ними, я повністю втрачаю інтерес". Класика! Утім, особливість персонажа, якого зіграв Джон Бон Джові, полягає в його самоусвідомленості — а для багатьох чоловіків це рідкість. Його слід повернути вже тому, що він намагається з’ясувати свої проблеми та впоратися з ними, за що, неодмінно, заслуговує на другий шанс.

Джеремі, хлопець зі шкільних часів

Чому слід розглядати Джеремі, якого зіграв Девід Духовни, як кохання, яке Керрі не мала випустити з рук? Її колишній шкільний хлопець був милим, чарівним і надзвичайно чесним. Цей джентльмен також відразу (ще до того, як вони переспали) дав їй зрозуміти, що збирається до психіатричної лікарні. Бажання Джеремі розв'язувати свої проблеми відразу, а не "проводити наступні п’ять років у терапії" було зрілим і, відверто кажучи, ефективним. До того ж, як сказала сама Керрі: "Це Нью-Йорк. Тут усі божевільні!".

Джек Бергер

Джек Бергер — як сильно його ненавидять? Порахуймо причини. Від безглуздих суперечок до відсутності підтримки письменницької (більш успішної) кар’єри Керрі; ситуація з шоломом на червоній доріжці до його відмови від шопінгу Prada — він, мабуть, найгірша людина, з якою Керрі колись зустрічалася. І все ж... важко не замислитися, що сталося з невпевненим Бергером. Він написав другу книгу? Зараз він інді-драматург чи професор коледжу? Чи він нарешті вийшов за межі власного его? Сценаристам "Секс і місто" варто було б відповісти на ці запитання.

Білл Келлі

Керрі може бути надзвичайно екстремальною, коли справа доходить до її гардероба – жодне поєднання вбрання, будь-який яскравий принт не є надто сміливими для неї. Однак, коли справа доходить до сексу, Бредшоу набагато сором’язливіша, ніж може здатися. Згадайте її роман з політиком Біллом Келлі, якого зіграв Джон Слеттері, і чому вона його кинула. Однак, коли Керрі перетнула позначку в п’ятдесят років, вона стала відкритішою та менш культурно заангажованою в "І просто так...". Тож, можливо, вона захоче поекспериментувати з депутатом міської ради?

Молодий Сем

Вік – це та тема, яка проходить крізь увесь оригінальний серіал, фільми та перезапуск "Секс і місто". Тож, можливо, сценаристам варто було повернути Сема з першого сезону (Тімоті Оліфант), двадцятирічного хлопця, який приніс Керрі короткий веселий перепочинок від її бід з містером Бігом. Є стільки запитань: як його змінив середній вік? Він досі живе без туалетного паперу? Чи тепер він став збентеженим татом, який зберігає сумні спогади про свою молодість? Глядачам потрібні відповіді.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.