До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що означає повернення Ейдана у другому сезоні серіалу "І просто так..."?

Яскравий, захопливий та суперечливий перезапуск серіалу "Секс і місто" повертається з другим сезоном. У нових епізодах шоу "І просто так..." розповідатиметься про чергові перипетії життя Керрі Бредшоу, Міранди Гоббс і Шарлотти Йорк Голденблат.

Поки знімання тривають повним ходом, офіційна сторінка шоу в Instagram дражнить шанувальників зазираннями до майбутньої частини – останнім часом це підтверджує, що суперечливий роман Керрі з Ейданом, одним із її бойфрендів з оригінального серіалу, офіційно відновився. І це, безперечно, стало найбільш гостроцікавими новинами про другий сезон "І просто так...". У січні 2023 року з'явилися перші фотографії зі знімального майданчика "І просто так...", які показали, що Ейдан Шоу повернеться у другому сезоні.

Реклама

В інтерв’ю під час відкриття свого взуттєвого бутика в Нью-Йорку, Сара Джессіка Паркер дала нові натяки на довгоочікуване повернення: "У другому сезоні буде дивовижна сюжетна лінія. Вона надихне глядачів, які прихильно ставляться до Ейдана". Актрисі не дозволили розкривати більше подробиць про сюжет, але в цьому зовсім не було необхідності, оскільки останні фото зі знімального майданчика підтверджують чутки: кохання Керрі та Ейдана — буде!

Кадри зі знімань у Нью-Йорку показують, що возз’єднання Керрі та Ейдана опиниться в центрі уваги другого сезону. Але не забуваймо, що Керрі все ще бореться із втратою Біга. Для Ейдана, попри його щирі почуття до Керрі, завжди було ясно, що він не хоче просто заповнювати простір, передбачений для Біга. Залишається відкритим питання, чи виступить у довгостроковій перспективі дизайнер меблів Верхнього Іст-Сайду в ролі другого кохання головної героїні. Зауважимо й те, що шляхи обох персонажів досить часто перетиналися після їхнього розриву в четвертому сезоні оригінального серіалу "Секс і місто".

На відміну від Біга, який ніколи не втрачав своєї таємничої харизми протягом усього життя, Ейдан є ідеальним партнером для відкритих і теплих стосунків на рівних. Щоправда, які "несподівані" сюрпризи приготували нам автори цього разу, ще невідомо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.