До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У шостому сезоні "Корони" розповідатиметься про останні дні принцеси Діани

Фінальний сезон історичного серіалу "Корона" перенесе глядачів у період з кінця 1990-х до початку 2000-х та охопить події трагічної смерті принцеси Діани 1997 року.

Елізабет Дебікі в ролі принцеси Діани в серіалі
Елізабет Дебікі в ролі принцеси Діани в серіалі "Корона"

Реклама

Хто зіграє принцесу Діану і принца Чарльза в шостому сезоні "Корони"?

У п’ятому сезоні Емму Коррін у ролі Діани замінила актриса Елізабет Дебікі — вона ж зіграє принцесу Вельську в останніх епізодах шоу. Принца Чарльза зіграє Домінік Вест.

Хто зіграє принца Вільяма, принца Гаррі та Кейт Міддлтон у шостому сезоні "Корони"?

У вересні 2022 року видання Deadline оприлюднило новину про те, що після ретельного кастингу продюсери "Корони" обрали акторів на ролі принца Вільяма та Кейт Міддлтон для шостого сезону. Вільяма зіграють два актори, щоб висвітлити його життя як підлітковому віці, так і в роки навчання в університеті. Руфус Кампа втілить на екрані 15-річного Вільяма, коли той намагався впоратися зі смертю своєї матері Діани. Ед Маквей зобразить роки юності старшого сина Діани та Чарльза, коли він залицявся до майбутньої герцогині Кембриджської після зустрічі з нею в Сент-Ендрюсі у 2001 році. Молода актриса Мег Белламі зіграє Кейт Міддлтон. У серіалі відбудеться екранний дебют усіх трьох акторів. На роль трохи старшого принца Гаррі досі триває кастинг. Вілл Павелл грає молодшого принца Гаррі у п’ятому сезоні — його й помітили на знімальному майданчику фінальних епізодів разом з Елізабет Дебікі та Руфусом Кампою.

Знімання шостого сезону серіалу
Знімання шостого сезону серіалу "Корона". Фото: SplashNews.com

Хто ще зіграє в шостому сезоні "Корони"?

Імельда Стонтон продовжує грати королеву Єлизавету II, Леслі Менвілл — принцесу Маргарет, а Джонатана Прайс — принца Філіпа. Також у серіал повертається Олівія Вільямс в ролі Камілли Паркер Боулз, Халід Абдалла в ролі Доді Файєда, Салім Доу в ролі Мохамеда Аль-Файєда, Берті Карвел та Лідія Леонард в ролях Тоні та Шері Блер.

Які роки охоплюватиме шостий сезон "Корони"?

П’ятий сезон "Корони" завершився на подіях 1997 року, коли Мохамед Аль-Файєд запросив принцесу Діану відпочити в Сен-Тропе — вона загинула пізніше того ж року, у серпні. Шостий сезон має продовжитися там, де він зупинився, і розтягнутися принаймні до 2001 року, якщо не пізніше.

Чи розповідатиметься про смерть принцеси Діани в шостому сезоні "Корони"?

Видання Deadline повідомило, що акторський склад і знімальна група серіалу "Корона" готуються до знімання сцен, які показують передчасну загибель принцеси Діани та Доді Файєда в автокатастрофі в Парижі 31 серпня 1997 року. Автор шоу Пітер Морган дав зрозуміти, що саму катастрофу не буде показано на екрані. Замість цього ми, ймовірніше за все, побачимо "автомобіль, який виїжджає з The Ritz після півночі, як його переслідують папараці, а потім наслідки трагедії. "Ми боялися дійти до цього моменту, — зізнаються шоураннери. — Справедливо буде визнати, що ми відчуваємо певну тривогу, висвітлюючи ці події. Є відчуття, що ми дещо на межі, адже ця тема залишається дуже чутливою для багатьох людей". Також у серіалі покажуть, як принц Чарльз прибуває королівським рейсом у Францію, аби доставити тіло Діани додому в Лондон.

Елізабет Дебікі на знімальному майданчику шостого сезону серіалу
Елізабет Дебікі на знімальному майданчику шостого сезону серіалу "Корона"

Окрім того, в мережі з'явилися фотографії зі знімального майданчика, на яких Дебікі зображена в купальнику зі звіриним принтом, який є майже точною копією купальника принцеси Діани під час відпустки на Середземному морі за кілька тижнів до її смерті. Це свідчить про те, що останнє літо Діани також потрапить до шостого сезону.

Яка дата виходу шостого сезону "Корони"?

Наразі шостий сезон "Корони" перебуває на виробничій стадії. Знімання триватимуть до травня або червня 2023 року. Дата виходу фінальних епізодів поки не підтверджена, хоча шостий сезон навряд чи вийде на екрани раніше кінця 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.