До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Нові кадри зі знімань четвертого сезону "Емілі в Парижі"

Вже 15 серпня на Netflix відбудеться прем'єра четвертого сезону "Емілі в Парижі". Напередодні Netflix представили нові світлини зі знімань, де можна побачити головних зірок серіалу Лілі Коллінз, Ешлі Парк, Люсьєна Лавісконта, Філіппін Леруа-Больє, а також нових персонажів. Емілі у виконанні Лілі Коллінз на світлинах демонструє нові яскраві модні образи, а її подруга Мінді (акторка Ешлі Парк) в одній зі сцен, під час вечері в ресторані, з'являється у кепці українського бренду RUSLAN BAGINSKIY.

Ешлі Парк у ролі Мінді

Майбутній сезон розпочнеться після "драматичних подій помилкового весілля Камілли та Габріеля", згідно із синопсисом. "Емілі переживає: вона відчуває сильний потяг до двох чоловіків, але тепер Габріель чекає дитину від своєї колишньої, і найгірші побоювання Алфі щодо неї та Габріеля підтвердилися. Тим часом на роботі теж не все спокійно: Сільві змушена зіткнутися з важкою дилемою зі свого минулого заради свого шлюбу, а команда Agence Grateau починає кадрові перебудови".

Реклама
"Емілі в Парижі"

Щодо найкращої подруги Емілі Мінді, то у майбутньому сезоні вона та її гурт "готуються до Євробачення, але кошти закінчуються, тож вони змушені економити". Згідно із синопсисом, шанувальники шоу також побачать незаперечну "хімію" між Емілі та Габріелем в майбутньому сезоні, коли вони разом працюватимуть над тим, аби Габріель здобув свою зірку Мішлен.

Перша частина "Емілі в Парижі" вийде 15 серпня, а друга — 12 вересня. Кожна буде складатися з п’яти епізодів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.