До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про четвертий сезон "Емілі в Парижі"

Цими вихідними Netflix представили тизер четвертого сезону "Емілі в Парижі". "Хоча серце Емілі завжди залишатиметься вірним Парижу, у її житті відбуваються несподівані повороти. Не дивуйтеся, зустрівши її на римських канікулах", — загадково каже виконавиця головної ролі Лілі Коллінз у тизері. Що нас очікує у новому сезоні, читайте нижче

Після чергового карколомного фіналу в третьому сезоні Netflix підтвердив, що Емілі Купер залишиться у французькій столиці на четвертий сезон. Це означає, на нас очікують любовні трикутники, яскраве вбрання Емілі та, звісно, ефектні музичні номери від Мінді.

Реклама

Яким буде акторський склад

Звісно, Лілі Коллінз і Ешлі Парк повернуться в образи Емілі та Мінді. Разом з іншими зірками серіалу: це Каміль Разат (Каміл), Лукас Браво (Габріель), Філіппін Леруа-Больє (Сільві), Семюель Арнольд (Жульєн) і Бруно Гурі (Люк). Однак доля Альфі залишається під питанням, зважаючи на фінал третього сезону. Даррен Стар, творець "Емілі в Парижі", натякнув на майбутнє Альфі в інтерв’ю Deadline: "Я не думаю, що фінал третього сезону виводить Алфі з шоу. У нього точно є причина бути в Парижі, і він працює з Габріелем. Мені здається, що всі наші герої все ще пов’язані, тільки у складніший спосіб".

Яким буде сюжет четвертого сезону "Емілі в Парижі"

Про сюжет нового сезону поки відомо небагато. Зокрема, ось що сказав Даррен Стар про стосунки Емілі з Габріелем: "Я думаю, що велике питання, про яке слід подумати в наступному сезоні, полягає в тому, що Емілі приїхала в Париж не заради романтики, вона приїхала на роботу. Тепер обидва герої в іншому, більш зрілому місці в їхньому житті, і це впливає, зокрема, і на їхні стосунки".

Він додав, що Емілі, Габріель та його колишня Камілла, швидше за все, продовжать співіснувати і, можливо, навіть залишаться разом в одній будівлі. "Вони всі залучені в життя одне одного, вони друзі, вони працюють разом, — продовжив він. — Вони всі дуже пов’язані між собою. Але, можливо, дуету Емілі — Габріель не судилося бути разом, принаймні в найближчому майбутньому".

Стар також зауважив, що ми можемо більше бачити колишню кохану Камілли Софію (Мелія Крейлінг) у нових серіях і, майже напевно, більше бачитимемо чоловіка Сільві Лорана (Арно Бінар). Темою четвертого сезону, додав він, буде те, "як збалансувати бізнес і токсичні стосунки". А щодо Мінді, яка зустрічається з Ніко (Пол Форман), але має виступити на "Євробаченні" зі своїм колишнім Бенуа (Кевін Діас)? "Обидва чоловіка будуть у її житті, — підтвердив Стар. — Я не знаю всіх деталей, але я думаю, що ми плануємо поїхати на "Євробачення" наступного сезону. Ми всі налаштовані на це".

Коли вийде 4 сезон "Емілі в Парижі"?

Netflix ще не підтвердив дату випуску, але, з огляду на те, що останні два сезони "Емілі в Парижі" вийшли в грудні, можна припустити, що наступна частина вийде наприкінці 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.