До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Лілі Коллінз у четвертому сезоні "Емілі в Парижі"

Це офіційно: "Емілі в Парижі" повертається з четвертим сезоном. Як і "Бріджертони", "Емілі в Парижі" теж виходить на екрани у двох частинах: перші п’ять епізодів з'являться 15 серпня, а інші п’ять — 12 вересня. 5 червня акторка Лілі Коллінз поділилася в своєму інстаграмі першими кадрами. Вони демонструють новий гардероб Емілі, здебільшого зимовий: яскраві шуби та хутряні шапки, доповнені великими окулярами, у стилі Одрі Гепберн.

Що ж очікує нас у новому сезоні? Однозначна відповідь: багато пристрастей. Після весілля Камілли та Габріеля, що сталося у третьому сезоні, та інших драматичних новин Емілі переживає. Вона очевидно відчуває сильні почуття до двох чоловіків, Габріеля та Альфі. До того ж, Габріель невдовзі стане батьком... Проте хімія між Емілі та Габріелем незаперечна, оскільки вони разом працюють над тим, аби талановитий шеф отримав свою зірку Мішлен, та багато часу проводять одне з одним.

Реклама

За словами шоуранера серіалу Даррена Стара, у новому сезоні ми побачимо багато нових місць, окрім Парижа. "У четвертому сезоні серіалу Емілі має насичений графік подорожей. Від французьких Альп до площ Риму — глядачі побачать дивовижні нові місця її очима". Щодо гардероба головної героїні, то він стане стриманішим та більш елегантним. "Емілі дійсно дорослішає, ніби стверджується у своїх нових правах, стає набагато сильнішою, зокрема завдяки стилю, який переосмислює коди паризької моди", — розповідає дизайнерка костюмів Мерилін Фітуссі. "Працюючи над новими серіями, ми розважалися та ризикували".

У новому сезоні повернуться всі ключові актори: це Лілі Коллінз у ролі Емілі Купер, Філіппін Леруа-Больє в ролі Сільві Грато, Ешлі Парк, яка втілює Мінді Чен, Лукас Браво у ролі Габріеля, Каміль Раза, яка грає Каміллу, Семюель Арнольд у ролі Жульєна, Бруно Гуері в образі Люка і Люсьєн Лавісконт у ролі Альфі.

У відео, яке анонсує новий сезон, учасників акторського складу попросили вибрати три слова, щоб його описати. Серед фраз, які вони вибрали, звучать слова "хаотичний", "карколомний" та "яскравий". Що ж, побачимо вже 15 серпня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.